Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Don degil yahu, donun icindeki ne kafasi basmaz adamsin yav!
    Eyiki bi donun ve icindeki var olunce ilk curuyeceklerden birine fazla kiymet veriyon
    bir halt olacağı yok.

G. Amed abim, en sonunda paralari ezecek demekki, is bir tek promosyona kaldi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eyiki bi donun ve icindeki var olunce ilk curuyeceklerden birine fazla kiymet veriyon
    Yahu, o dedigin sey icin ne tahtlar gitti, ne savaslar acildi biliyonmu sen?

Ornegin bak Truvali Helen, Truva sehri ortadan kayboldu yahu!

Ne ise yaradigi unutulunca, boyle oluyor demekki!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sn Başkanım siz tahriklere kapılmayın.Ama sn gaya bu konular üzerinde fazla duruyor bu ara çözemedim bu işi.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Sn Başkanım siz tahriklere kapılmayın.Ama sn gaya bu konular üzerinde fazla duruyor bu ara çözemedim bu işi.
    Kasiniyor, ben de kasiyorum iste, bunda çözülemeyecek ne var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Beyler

Emekli oldum maasim baglanacak bu ay. Benim merak ettigim bu bankalar emekliler icin promosyon uyguluyormus hangisi en iyisi bilen varmi? Siz hangi bankadan aliyorsunuz?
    Kaç yaşında emekli oldunuz?

Cafe Trend&Trade

AK Parti YSK Temsilcisi'nden açıklama: YSK'dan İstanbul'un 21 ilçesinde 51 sandıkta yeniden sayım kararı çıktı / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AK Parti YSK Temsilcisi Özel: İstanbul'da 31 ilçede yeniden sayım talebimiz reddedildi / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •