Originally Posted by
british
Benim HSBC ile geçmişte bir çalışmam olmadı ...
Bahçekapıdaki şube kapandı ve Cağaloğluna taşındı diye duymuştuk.(mahalle olarak)
Dün de komşum,''eski Bahçekapıdaki şubenin Müdürü Kasım (veya Kazım) bey beni aradı %15,5 veriyorlarmış dedi'' .(müdürün ismi ofiste, cep teline kadar yazarım)
''Okuduğunu anlamayan biri '' (OAB), HSBC nin %15 verdiğini söyleyince, bende olayın doğru olduğunu,sadece, benim açımdan bir duyum olduğunu belirten bir mesaj yazdım.Çünkü , dün bizim komşu parasını bağlamadı.Parası bugün dönüyordu !
OAB bunu dalga geçmişim gibi yorumladı. ( boş yere OAB ünvanı verilmemiş)
Şube Cağaloğlunda (adı Kapalıçarşı Şub imiş) ne hesabım var , ne önünden geçtim.
Eski Bahçekapıdaki Şubenin adı ; Eminönü şubesimi ,Bahçekapı şubesimi ben nerden biliyim, hesabım yok !!!
OAB buna taktı, şube adını neden bilmiyormuşum ?
OAB haritaya bakmayı da bilmiyor , haritada Kapalıçarşı şub yazılı . Adresini de koydum, acaba nereden buldum,
HSBC nin sitesinden olabilirmi ?
Komşumun parası dün değil bugün döndü , sence ne yapsaydı ? 1 gün için, birikmiş faizi bozup 15,5 tan mı bağlasaydı ?
Benim dönüşüm haftaya .... Haftaya oranları düşürürse suçu kime atıcaz?
Herkese OAB lerden uzak durmayı tavsiye ederim !
Bir OAB hemen üstüne alınmış ! Enteresan bir çalışma ....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri