Sayfa 828/1001 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstat dolar için ne düşünüyorsun
    Yilbasindan sonra dusunuyorum
    Arkana yaslan ickini ic vebam
    Film yilbasindan sonra

Goruyormusun regal ustadim 1.90 a gelen tekno saldi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim ben ironi yaptiydim siz neden boyle yaptiniz 😄😄😄
    8 aydır covid illeti ile uğraşıyorum, genç yaşta ölen sağlıkçı arkadaşlarım oldu covid hikaye diyince artık sinirim kaldırmıyor sanırım

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Teşhisin doğru,
    2020 yılında
    2,15 ARE
    2,45 TLE
    MAYIS - KASIM 7 aylık dönemde ayları 22 gün sayarsak.
    Hiç bir ay zarar etmemişler.
    Her ay içinde eksi yazsalar bile ay ortalamarı hep artı olmuş.

7ay*22gün=154 günde
    ARE deki 1000 TL 7 AY SONUNDA 331 TL KAZANMIŞ %33
    TLE deki 1000 TL 7 AY SONUNDA 377 TL KAZANMIŞ %37
    Üstad dbh ve kub u da aynı şekilde analiz edermisiniz rica etsem...bakalım onlarla farkı nedir

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    8 aydır covid illeti ile uğraşıyorum, genç yaşta ölen sağlıkçı arkadaşlarım oldu covid hikaye diyince artık sinirim kaldırmıyor sanırım
    Allah yardımcın olsun doktorum.
    Şimdi böyle bir gerçeğimiz var.
    İnşallah en yakın zamanda hikaye olur.

6. ben %100 her yazdığım doğru demiyorum. Gerçek olan veri şu. Aşını geçmesi gereken fazlar var. Bunlar artık kabul görmüş standartlar. Aşı şayet Faz 5 ten geçince ben de kendime o aşıyı belki yaptırabilirim. Faz 2 de olan aşıyı illa vurdur diye ısrar edene de iyi gözle bakmam. Yaptıran yaptırır yaptırmayan yaptırmaz.

Bu arada güncel bugünkü bilgi. Madem iyi doktorsunuz buyrun açıklayın bu durumu. Hani ÇİN virüsüydü bu. Güya yarasalardan insana geçmişti.

İtalya'da 2019'da rahatsızlanan bir çocuktan alınan örnekte COVID-19 tespit edildi
    https://www.cnnturk.com/dunya/italya...-tespit-edildi

O begenmediginiz rotavirus aşısı her yıl milyonlarca bebeğin hayatını kurtarıyor. Bilimsel verilere dayanmayan muhteşem!!! Görüşlerinizi kendinize saklarsaniz sadece kendinize zarar verirsiniz, ha bilimsel kanıtlanmış asparagas olmayan bir şey paylaşın bizde öğrenelim
    Grip virüsü ile Corona virus arasında çok fark var anlayana.
    Hepatit b nadir görülmez ve zührevi bir hastalık değildir. Bulaştırici birinden Aynı bardaktan su icseniz bile bulaşabilir. Bu kadar konuya uzak olup bu kadar ozguvenle mesaj atabilmek ....

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Üstad dbh ve kub u da aynı şekilde analiz edermisiniz rica etsem...bakalım onlarla farkı nedir
    DBH aynı şartlar altında 2,11 ile 3. sırada o var.

KUB Portföyümde yok. o bond değil döviz ödemelilerde geçiyor. onlar takibimde yoklar.

Kolaylıklar dilerim...üstad bu aşı konusunda görüşünüz nedir Çin aşısı (sıra gelirse) yapalım mı

Sayfa 828/1001 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •