Yada bedelsizden sonra teknik bir durum mu?
Yada bedelsizden sonra teknik bir durum mu?
Hayırlısı bakalım. Bir kaç gün sonra yine kontrol edeyim
Bir hissenin yüksek lotlu olmasını rahatsız edici bir durum olarak görmüyorum.
Bölünmeden sonra hissedeki KY da aynı şekilde 8 kat artmış olamaz.Bunun olabilmesi de mevcut hissedarların bölünmeden sonra eline geçen +7 lerin hepsini satmış olması ve yeni yatırımcıların bu satışları alması gerekir.Yabi BOFA dan fırsat bulabilirse😁
Asla YTD
Alenen millete çakıyor patron
2 yıl önce demiştim ilk paket olacak hisse adayım sasa
Birkaç yıla kottan çıkarırlarsa şaşırmam
Vergi borcu silinen surekli ihale kazanan akp ye yakin şirketlerden uzak durun
yazdigin yazi tamamen ikilem olusturan bi yazi ,
anladik hukumet karsiti birisin , ama bunu baz alarak insanlari yaptigi yatirima camur atman dogru degil cunku insanlar bu yatirimi gazoz kapagi ile yapmiyolar , disinden tirmagindan ayirdigi cocuklarinin rizkini yatirarak yapiyolar , Allah inancini var ise , tek bir kisiye dahi zarar gelse 1 lira dahi sirf yaptigini yorulmadan ahirette hesabini asla ama asla odeyemezsin , ileride karsiligini odeyemeyecegin kulfetin altina girmemek lazim , haaa birininde ahi tutar senin coluk cocugundan cikar yada senin yaptigini yatirimdan cikar acisi oda ayri bi konu ,
hem diyosun hukumete yakin sirket hemde diyosun bikac yila kottan cikarirlar ,
Pekin bundaki mantik nerede ? hukumete yakin sirketin kottan cikaracak guc nedir kimdir bana acikla, eger yakinsa kimsenin buna gucu yetmez , yok kottan cikarilabilecek konumda ise zaten hukumete yakin degildir !!
hukumetin icraatlerini begenmeyebiirsin buna saygi duyarim ama kizginligini yada kinini baska mecralarda akit , insanlarin yaptigi yatirimlara karistirma bu kinini ...
Yer İmleri