Sayfa 828/993 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bahçede çalışırken Dursunun şeyini arı sokmuş. Temele bağırmış şeyimi arı soktu yardım et diye. Temel Dr u aramış demiş Dursunu arı soktu. Dr arının soktuğu yeri em demiş. Temel telefonu kapayınca Dursun sormuş Dr ne dedi. Temel gebersin deyyus dedi demiş.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O konuya girersem başkanım beni kör testere ile keser. Reha başkan sen beni Ayhan başkandan önce harcamaya çalışıyorsun. Dur tadını çıkaralım. Ayhan başkanın çok vakti yok. Yakında videosu çıkar.
    O konuya girerseniz, nereden biliyorsunuz diye soru işaretleri oluşur kafalarda.

İşlev işlev

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O konuya girerseniz, nereden biliyorsunuz diye soru işaretleri oluşur kafalarda.

İşlev işlev
    Sende pusuda bekliyorsun ha. Başkan iki de ben vurayım demiyorsun. Kurbanlık koyun gibi geziyorum. Reha gayaya dokunsam dayayıp geçiyor Ayhan başkan daha ılımlı cevaplar veriyor en azından dayayıp geçmiyor

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sende pusuda bekliyorsun ha. Başkan iki de ben vurayım demiyorsun. Kurbanlık koyun gibi geziyorum. Reha gayaya dokunsam dayayıp geçiyor Ayhan başkan daha ılımlı cevaplar veriyor en azından dayayıp geçmiyor
    Sen de ayrı yazılacak.
    Yine alacaksın uyarıyı.
    Benden söylemesi.

Reha Kaya’ya olacak bir de.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tamam başganımız baddik boyludur ama, boy 1.5 ne oluyor?

Hem önemli olan boyu değil işlevidir derler, başganımızın ki işlemiyor mu yani?
    1,5 derken neyi kast ediyorsunuz metre mi ona göre cevaplayım
    hoş pantolandan paçaya doğru sarıp gezmiyoruz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1,5 derken neyi kast ediyorsunuz metre mi ona göre cevaplayım
    hoş pantolandan paçaya doğru sarıp gezmiyoruz
    Ben değil Sn. Ayasofya diyor 1.5'ğu ama ben boy olarak anladım, ama başka birşeyse 1.5 cm. de olabilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben değil Sn. Ayasofya diyor 1.5'ğu ama ben boy olarak anladım, ama başka birşeyse 1.5 cm. de olabilir.
    konyalı çocuklar askerde biz boydan değil enden ölçeriz esas işlev oradan belli olur derlerdi..

Sayfa 828/993 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •