Originally Posted by sindoma53 formasyon göremedim diye yazanlar var özelden onlara gelsin hayırlı iftarlar 5110 1. çinko ile yetindim. 5160 üzeri 2. çinko. 5350-5400 TOMBALA
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by sindoma53 biraz şortçuya , biraz hacime oynuyorlar pıst 100 de böyle devam ederlerse dünkü hacimi geçer dünkü hacimi geçtik ama 5160 üzeri 2. çinko yapamadık. yarınki maça bakıcaz 2. çinko için savaşıcaz.
Garanti yakın vadede kumar oynayanlar var. Temettü bu vadeye gelirse orada bi miktar dayak payı var, gelmezse de yukarı tabi.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Tüpe çok güvenme... Yeni bölümdüğü için...bekletir Dayucuğum kare asları kaptım., bundan keyli vob benden sorulur derrmişim. Bankalardan ykb Marketlerden bim Havacılardan thy Petrolcülerden tüp Demirlerden ereğli Savunmada asels Beyazeşyada arçlk Nasıl şekil şemal ama
Hamdım Piştim Yandım
bence gayet güzel kapanış. hacim de fiyat da dünden fazla. şu ortamda çok çok iyi.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by tidebringer Garanti yakın vadede kumar oynayanlar var. Temettü bu vadeye gelirse orada bi miktar dayak payı var, gelmezse de yukarı tabi. graf ,veri, neyi çalışırsan çalış temel teknik herne ise ..bu mecrada 2X2 4 etmez bu mecranın matematiği karışıktır haa ..onları yok da sayamayız tabii
Originally Posted by *Bozkurt Dayucuğum kare asları kaptım., bundan keyli vob benden sorulur derrmişim. artık üç defa daha dikkatli olmalısın çünkü swing pozisyonlar tehlikeli haberiniz olsun mu demek istedin?
Originally Posted by thebigshort minareee 90 dereceli dik açıyla ralliyi severim :D zalim pala + 0,31 de yakıtıyor ışığı :D Selamı çakmış pala sana kapanış +0,31
Forum Rules
Yer İmleri