Originally Posted by
Patent Vekili
nedense birileri devamlı taban taban giderse alıcı bulamazsınız diyerek ky ya korku salıyor.
sizin derdiniz hisse mi hükümet mi, reis mi arkadaş ?
yani istiyorlar ki hisse alınmasın talep olmasın ky kazanmasın, bunun adıda fikrimi söylüyorum ky korumak için !
bu tür korku yazılarına inanıp 7300 lotumu satmasaydım şimdiye köşe olmuştum.
Allahtan banka beklentilerinin ne kadar yüksek oldugunu sağır sultan bile duyduda hergün 500.000 lot tavanda alıcı bekler oldu.
Ama malesef 7300 lotumm 3381 lota düştü. Aha bu korku salanların yüzünden.
Adım gibi biliyorum bunların derdi hisse değil reis !
istiyorlarki hükümet krizden çıkacak bir plan yapmasın ülke batsın hükümet gitsin.
bütün dertleri bu !
ondan bu olumsuz korku dolu yazılar.YTD.
Bak sevgili kardeşim.Ben sonuna kadar reisçiyim. Allah ona uzun ömür versin. Yazıpta insanları olumsuz etkileyip vebal almayım dedim ama susmakta zararlı bir şeyi söylememekte dilsiz şeytana yakışır.Bu kağıdı 5.20 de önermiştim ve 60 lı rakamlar olacak demiştim.önceki yazılarımı okursan görürsün.Bazıları yazımdan hemen sonra alaya alıp yaşlı amca eski amca gibi maksadı aşan sözlerle o fiyatlar eskidendi.şimdi öyle uçuk rakamlar hayal diye yazmışlardı.onlara kapak oldu bu fiyatlar.ben şimdi de başka bir şey söylemek istiyorum.Bakalım bunu da küçümseyen veya siyasetin içine çekebilecek biri çıkar mı?
0,92 ile bistte işlem gören hisseye dışarıdan sermaye eklenecek.buradaki fiyatlama seni aldatmasın.kasaya girecek yeni sermaye altın hisse değerinde olacak.çünkü anlaşılan yüklü bir miktar.borsada işlem görmeyen kısmı b tipi olarak tahsisli kalacak.0,92 lik kısmı ise aynı işc gibi c grubu olacak.bu açıklandığında sizce bu kağıt balkabağına dönebilir mi.hani bazıları yazıyor ya,işkur gibi rakamlar olur diye.onları not edin cevap verme hakkınızı kullanırsınız sonrasında.
ya da biraz daha basitleştireyim.küçük bir mahalle bakkalınız var.çalışanınızı yüzde bir ile ortak yaptınız.sonrada bakkalı süper markete çevirme kararı aldınız ve dışarıdan para bulup bakkalı market yaptınız.ne olacak dışarıdan getirdiğiniz size ait paranında yüzde birine ortak mı edeceksiniz.BEYİN FIRTINASI DİYELİM DE İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DEĞERLENDİRSİN.AL SAT ÖNERİSİ OLMADIĞINI HATIRLATIRIM.BÜYÜKLERE SAYGI,KÜÇÜKLERE SEVGİLERİMLE.....EMEKLİ.
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Yer İmleri