Sayfa 83/831 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 657 - 664 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Karini dusurse bellki diycem karda dusus yok zarar yok ne bekliyorlarki anlamadim ama teknosa gibi kaldirip basada bilirler asagi
    Arsa haberi gelmeden hemen önce 350000 lot alan bgc partners var bildiğim kadarıyla yabancı. Adamlar hala satmadı. Benim 3-5 bin lotumdan çok çok fazla. E bu adamın maliyeti 2.67 e o zaman biz de kendimize bir oyun planı bulmuş olduk. 2.93 üstü sıkı tutun lotlarına. 2.67 altı elveda. Örnek amaçlı yazıyorum. Teknik olarak güzelim bayrak formasyonunu iç pilavı yaptılar. Dolaşıma bakıyorum dolaşımda 15 milyon lot var(bence çok az) :-) yani varsa bu tahtanın bir sahibi kendini gösterir yakında.

2. Topborsa kardeşim sen dürüst çe konuşuyorsun ben bu forumda yazan bir arkadaşın yorumuna aldanıp 3,09 la maliyetlendim benim bu hissede aldığım fiyata satma ihtimalim sence nedir

3. Karını %163 artırmış. 8.702.651 Net karı var. Geçen sene 6 aylık karı 3.303.018 imiş. Sabah seans açılışında adeta zıplar şekilde+%5,88 yapması boşuna değilmiş. Belli ki hisseden birileri olmuş bilançoyu. Daha fazla baskı yapılıp yapılamayacağını yarın görürüz. 3'ün üstünde kalıcı olalım ve yolumuza bakalım. Daha arsanın yeniden değerlendirmesi var, satışı var, zeytinyağı fabrikası var. Hikaye çoksa gidecek yol da çoktur. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Diğer yorum yapılan yerlerde ümitli konuşmuyor lar algı mı yoksa olabilirmi
    derlerrr ... derlerrrr
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Diger deigin yer nere bi mynet ver bid hisse yorummu ne var mide bulandirmak icin pes valahii

6.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Diger deigin yer nere bi mynet ver bid hisse yorummu ne var mide bulandirmak icin pes valahii
    olumsuz yazılması iyidir hocam boşver takılma. güzel kar açıklamış. çıkar çıkmaz burda yazzan kimse net olarak bilemez. saygılar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Az daha imkaninz olsa zarar yazmis karini dusurmus taban olcak havasi yaratcaksiniz

8. Bu hisseyi bilanco tasimaz ama onumuzdeki gunlerde gelecek yeni arsa haberleri ucurur diye dusuniyorum

Sayfa 83/831 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •