Sayfa 83/1000 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Günaydın Hayırlı Cumalar.

Bıst100 güne (%0,05)54,65 puan artışla 102.337,33 puandan başladı
    bir halt olacağı yok.

Deniz Kuvvetlerinde FETÖ operasyonu: 20 sivil hakkında gözaltı kararı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ALMANYA'DA FABRİKA SİPARİŞLERİ OCAK'TA AYLIK %2,6 DÜŞTÜ, BEKLENTİ %0,5 ARTIŞ

alamanya göçmüş
    bir halt olacağı yok.

Şubat'ta aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu
    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, en yüksek aylık reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi
    (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde %7,22, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise %7,15 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
    Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yatırım araçlarından Devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) %4,01, mevduat faizi (brüt) %1,32 ve külçe altın %0,22 oranında yatırımcısına kazandırırken Amerikan Doları
    %1,93 ve Euro %2,56 oranında yatırımcısına kaybettirdi. TÜFE ile indirgendiğinde DİBS %3,93, mevduat faizi (brüt) %1,25 ve külçe altın
    %0,15 oranında yatırımcısına kazandırırken Amerikan Doları %2,00 ve
    Euro %2,63 oranında yatırımcısına kaybettirdi.
    BIST 100 endeksi üç aylık değerlendirmede Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %11,85, TÜFE ile indirgendiğinde ise %9,07 oranında yatırımcısına en yüksek reel getiri sağlayan yatırım aracı olurken
    Euro, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %0,13, TÜFE ile indirgendiğinde ise
    %2,62 oranında yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.
    Altı aylık değerlendirmeye göre DİBS Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde
    %18,47, TÜFE ile indirgendiğinde ise %17,12 oranında yatırımcısına en yüksek kazancı sağlayan yatırım aracı oldu. Aynı dönemde Euro, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %16,84, TÜFE ile indirgendiğinde ise %17,79 oranında yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

Yıllık değerlendirmede en yüksek reel getiri Amerikan Doları'nda gerçekleşti

Finansal yatırım araçları yıllık olarak değerlendirildiğinde
    Amerikan Doları Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %7,52, TÜFE ile indirgendiğinde ise %16,44 oranında yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan yatırım aracı oldu. Diğer taraftan, BIST 100 endeksi
    Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %31,65, TÜFE ile indirgendiğinde ise %25,99 oranlarıyla yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=30863
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ALMANYA'DA FABRİKA SİPARİŞLERİ OCAK'TA AYLIK %2,6 DÜŞTÜ, BEKLENTİ %0,5 ARTIŞ

alamanya göçmüş
    Bu almanlar yine savaş çıkartacak sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bahçelinin af istedikleri herhalde kim olacak başka...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bahçeli ye sormalısın
    GÜNAYDIN...

Elbette ona da sormak gerekir de verdiğiniz rakkam, tesadüf değil ise, kendini otomatik doğal kurtarıcı zanneden, insanları tıpış tıpış kendisine mahkum zanneden ve armudun pişmişini seven zatın meydanlardaki ve grup konuşmalarındaki rakkama benziyor.

Şahsen devletin kendine karşı işledikleri suçlar dışında af konusunda atacağı her adımın adaleti kişilere teslim edeceği endişesinden bu tür bir affa karşıyım. Buradan diğerlerine karşı daha toleranslı olduğum anlamı çıkmasın, çok daha katıyım. Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    svg nikrece ( tek e li ) olsa...

gelişmişten yollasana...gözlerim bozuldu.. bana dr.muayene parası borçlusun derdi
    Sonra okuyorum. Dikkatimden kaçmıyor Hele bir gideyim. Vizite ücretini virmanlayacağım.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bazen bende unutuyorum
    24 saat içinde 3 kere unutuyorum yazdınız,ilaç şart oldu. Sormuşsunuz .
    Şaka bir yana da inecelemek de fayda var. Kendiniz için olmasa da büyüklerinize kullandırırsınız

Detaylar yazıda.
    http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/d...ritasi-3752819

Sayfa 83/1000 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •