Sayfa 83/999 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. normalde bunu bile izah etmem ama edeyim
    adamlar şunu sorma nezaketinde bile bulunmuyorlar öncelikle kendilerine ve sonra tabiiki buranın ilgili kişilerine
    ya burası dolar forumu burada böyle konular konuşulabilirmi sohbet edilebilirmi?
    müsaade var mıdır diye?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Tüccar Yazıyı Oku
    normalde bunu bile izah etmem ama edeyim
    adamlar şunu sorma nezaketinde bile bulunmuyorlar öncelikle kendilerine ve sonra tabiiki buranın ilgili kişilerine
    ya burası dolar forumu burada böyle konular konuşulabilirmi sohbet edilebilirmi?
    müsaade var mıdır diye?
    burda insanlar doktrinel siyaset , saf din tartismalari yapiyor sen neden bahsediyorsun !? hemde gunlerce

halkbank davasi ve endeks , doviz cinsinden yatirim yapan yada parasini koruyan bir yatirimci icin gosterge bir degiskendir ! sen daha literature hakim degilsin , bunu bir gozden gecir

3.  Alıntı Originally Posted by Tüccar Yazıyı Oku
    normalde bunu bile izah etmem ama edeyim
    müsaade var mıdır diye?
    kaç yıldır forumdasın ? bazı torpikler nev-i şahsına münhasırdır. torpik başlığı yanıltmasın da
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Valla borsayı bilmem de halkbank topiğinde i harfinde hata yok, siki tuttuk galiba diye yazmışlar.Deminden beri ona gülüyorum.Demek bugünkü borsa hareketi bundanmış büyükler mal çıkmış haber öncesi.

5.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    yukardaki grafiği bu torpiğe de margarinlemiştim ( atmıştım ) . o kırmızı yatay fiyat çizgisine sorgusuz sualsiz riayet edip (amigdala out frontal korteks in ) profesyonel trade mantığı ile Türkiye açılış Amerika kapanış saatleri içinde olmak şartı ile ; fiyat çizgisinin altına sarkınca ve/veya o fiyata yaklaştıkça shortlayan , (üstüne de atsa idi longlayan [26 ağustostaki gece birdeki yukarı flash crash amerika kapanışından sonra Türkiye piyasası kapalı iken pazar / pazartesi olmuştur o sayılmaz , dolayısı ile long hiç açılmadı ] .... parayı da margarinlemiştir... trading budur ... 21 mayıs 2019 dan sonra o kırmızı çizgi ve fiyat ilişkisi nasıl olmuş aç bak kanıt orada işte... this is it ... be first be smarter but don't cheat ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Sn hamzanın klibindeki sek sek zamanı çoktan gelmiş borsalarda.Komple çıkayım dedim şu meretten bırakamadık gitti,belli işte bir ara malı elimizde bırakacak bunlar.Biz hep son anda birilerine devrederiz malı nasılsa derdindeyiz.Hele şu son dubleyi de fondip yapalım diyoruz.Kalk işte sarhoş olmadan di mi.Yok ya adam olmam ben ,bakalım bizim kağıtda banka ,yarın halkbankın dayağından ne kadar nasibimize düşecek acaba.

Dolar kurumuz pek sallamadı halkbankı falan.Uzak doğu çok uzak olduğundan dolayı mı,yoksa nöbetçi yerli bankamız bu akşam halkbank mı ))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hamzanın klibindeki sek sek zamanı çoktan gelmiş borsalarda.Komple çıkayım dedim şu meretten bırakamadık gitti,belli işte bir ara malı elimizde bırakacak bunlar.Biz hep son anda birilerine devrederiz malı nasılsa derdindeyiz.Hele şu son dubleyi de fondip yapalım diyoruz.Kalk işte sarhoş olmadan di mi.Yok ya adam olmam ben ,bakalım bizim kağıtda banka ,yarın halkbankın dayağından ne kadar nasibimize düşecek acaba.
    yaşam hatalarla da güzelleşiyor yeter ki ......... bak şimdi ;

sekizinci ayın onyedisinde 2019 tarihinde Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınan doktor Yaşar Erdinç ne derdi her zaman :
    '' paranız sağlığınızı bozmasın '' kapiş...

Sayfa 83/999 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •