Sayfa 83/1024 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yıllardır bizi sömüren betonu neden hafife alıyorsunuz? sanki yokmuş gibi davranıyorsunuz. eskiden bir enflasyon canavarı vardı şimdi onun yanına yalnız kalmasın diye beton canavarını eklediler.
    Power sizin cevabınız biraz yatırımcı psikolojisi ile olmuş. Hani borsada bir hisse alırsınız devamlı yükselmesini beklersiniz ya onun gibi bir şey. Betonculara gelince evet destekleniyorlar ama bilmiyorum yaşınız müsait mi bir zamanlar da ekonominin motoru olarak tekstil görülüyordu ne oldu? Ben doların bilinçli olarak devalüe edildiğini düşünüyorum. Yoksa istenilse bu kadar yükselmesine izin verilmezdi. Durmuş zamanındaki gibi faizleri beş puan arttırırdın mı yerinde çakılırdı. Lakin TL değerli olduğu için buna izin verildi sanıyorum. Böyle bir açıklamayı kimse yapmadı ama ben böyle düşünüyorum. Çünkü aleyhimizde olan dış ticaret verileri daha da kötüleşebilirdi. Yani ithalat daha da artar, ihracat gerilerdi. Sonuçta ekonomi bir dengedir. Hiç bir şeyin gözünüzün önünden gitmesine izin vermezler. Gerekli müdahale yapılır. yapılmak zorundadır da. Bizde şöyle bir psikoloji var. Bir şey yükseldi mi uçacak, kaçacak; düştümü de dibin dibini bulacak beklentisi içine gireriz ama yok böyle bir şey. 3.90 lı seviyelerden kimbilir kaç kişi dolar alımı yaptı. Elde tutma maliyetleri ile birlikte zararlarını kurtarmak için kimbilir daha ne kadar bekleyecekler. Bir şey belli bir seviyeye gelince akli selim yorumlar yapmak gerekir. Zira bunun zararını tecrübesi olmayan buraya bakarak hareket eden arkadaşların çekeceğini düşünmemiz gerekir. Ben doların yıls onu 3.85 - 3.90 seviyerinde olacağını düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ohh FED'in tam gaza bastığı yıllar bol para sınırsız dolar,bizim yarım akıllılarda parayı betona bastılar. türlü imar oyunları ile fiyatlarıda şişirdiler. şimdi elinde emlak olanlar %30 inmediği sürece satamıyorlar, gelecek sene bu zamanlar %50 fiyat kırmak zorunda kalacaklar. emlak işinin akıllıları 2013-2014 te malı boşaltıp dolara yattı.
    Böyle düşünmeyin. Bu ülkede genç nufus çok ve gayrımenkul açığı var. İnsanlar almak zorunda. Hatta yatırım olsun diye bir, iki evi olanlar bile alıyorlar. Kazandıran bir şeyi neden almasınlar ki; önemli olan fiyatların dengeye gelmesidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Power sizin cevabınız biraz yatırımcı psikolojisi ile olmuş. Hani borsada bir hisse alırsınız devamlı yükselmesini beklersiniz ya onun gibi bir şey. Betonculara gelince evet destekleniyorlar ama bilmiyorum yaşınız müsait mi bir zamanlar da ekonominin motoru olarak tekstil görülüyordu ne oldu? Ben doların bilinçli olarak devalüe edildiğini düşünüyorum. Yoksa istenilse bu kadar yükselmesine izin verilmezdi. Durmuş zamanındaki gibi faizleri beş puan arttırırdın mı yerinde çakılırdı. Lakin TL değerli olduğu için buna izin verildi sanıyorum. Böyle bir açıklamayı kimse yapmadı ama ben böyle düşünüyorum. Çünkü aleyhimizde olan dış ticaret verileri daha da kötüleşebilirdi. Yani ithalat daha da artar, ihracat gerilerdi. Sonuçta ekonomi bir dengedir. Hiç bir şeyin gözünüzün önünden gitmesine izin vermezler. Gerekli müdahale yapılır. yapılmak zorundadır da. Bizde şöyle bir psikoloji var. Bir şey yükseldi mi uçacak, kaçacak; düştümü de dibin dibini bulacak beklentisi içine gireriz ama yok böyle bir şey. 3.90 lı seviyelerden kimbilir kaç kişi dolar alımı yaptı. Elde tutma maliyetleri ile birlikte zararlarını kurtarmak için kimbilir daha ne kadar bekleyecekler. Bir şey belli bir seviyeye gelince akli selim yorumlar yapmak gerekir. Zira bunun zararını tecrübesi olmayan buraya bakarak hareket eden arkadaşların çekeceğini düşünmemiz gerekir. Ben doların yıls onu 3.85 - 3.90 seviyerinde olacağını düşünüyorum.
    tekstil ve beton, elma ile armutu kıyaslamak gibi olmuş. dolara gelirsek 2013 mayıstan beri yani dört senedir yılda ortalama%25 getirdi. üstelik henüz sürecin ortasına gelmedik. sonuçta CRASH hızla yaklaşıyor. bundan sonra önemli olan CRASH anında hayatta kalmak.

Komik olmus- sinirsiz olmasi dogru olur.. Daha az limitlerde bi parca yuksek faiz oldugu icin parami boler ole bir kac hesap acmisligim vaRdir....

Alıntı Originally Posted by malicend Yazıyı Oku
    MT en fazla 3 tane aynı para birimden hesap açabilirsiniz dedi.
    Böyle bir durum ile karşılan var mı arkadaşlar?

Denizbank tabela vade oranlari.. MT ye daha yuksek oran icin talep ettim..

http://www.denizbank.com/oran-ve-fiy...-oranlari.aspx

Web te soyle bir bilgi var sizin Mt ile teyit ettirmeniz gerekli sanirim..(3 adet hesap toplami belli bir limit yada gun icin olabilir

---1.000-25.000 aralığındaki faiz oranı aynı gün içerisinde bağlanan toplam 25.000 TL e kadar olan mevduatlar için geçerlidir. Aynı gün bağlanan mevduatların toplamı 25.000 TL i geçerse ilgili tutar aralığındaki faiz oranı geçerli olacaktır.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Komik olmus- sinirsiz olmasi dogru olur.. Daha az limitlerde bi parca yuksek faiz oldugu icin parami boler ole bir kac hesap acmisligim vaRdir....

7. fiba kiraz 12,75

fiba kırık vade 12,60

Abank 90 güne 12,50

odea 12,4 temdit

bunlarda alt sınır yok
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

8. ING mevcut turuncu hesabıma mart sonuna kadar 12.50 verdiği için odea.dan ING.ye aktardım. Üst limit 1 milyon TL.ye kadar.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

Sayfa 83/1024 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •