Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Dolar 7.89 u gordu.
    Bunun 7.50'nin basit bir tepkisi oldugunu dusunmuyorum.
    Piyasanin farkli beklentileri ve istekleri var bence.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. AOFM muhtemelen ilk kez 15 olacak bugün. Ve "sadeleşme" sozu gereği bu ust limit.

Bilek güreşi başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam, sanki reklam yapıyormuşum gibi hissedilmesin ama azimutun hsyf olarak GL1 fonu da oldukça başarılı gözüküyor. tkf ve mac kadar olmasa da çeşitlendirme açısından 3. fon arayanlara güzel seçeneklerden biri bence...
    GL1'i 1 aydır takip ediyorum bende. İyi gidiyor ama 3 fonla devam etmeye karar verdiğim için şuan yedek kulubesinde. Sakatlanan olursa heran oyuna alabilirim..

Bu arada yazılanları reklam olarak değil bilakis tüm forumdaşları bilgilendirme olarak aldım ben ve herkesinde aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    IPB hisse yoğunluk oranını azaltmış, bu aralar defansif takılacaklar herhalde...
    evet %41 yapmışlar. Bu formatta devam etseler oldukça iyi giderler. son 1 haftada %10 getiri yaptı. Bunu yaklaşık 1 ay korumaya oynasa veya borsada fırsat denk getirene kadar dikkatli gitse çok iyi olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    GL1'i 1 aydır takip ediyorum bende. İyi gidiyor ama 3 fonla devam etmeye karar verdiğim için şuan yedek kulubesinde. Sakatlanan olursa heran oyuna alabilirim..

Bu arada yazılanları reklam olarak değil bilakis tüm forumdaşları bilgilendirme olarak aldım ben ve herkesinde aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
    Aslında ben almıştım, geçenlerde iyi bir karla bıraktım, keşke bırakmasaymışım diye düşünüyordum. Yine gözüm takipte. Zaten artık aldığımı satmayacağım, biriktireceğim...
    Öteki konu da azimutun 2 ayrı fonunu üst üste 2 yazımda övünce öyle yazayım bari dedim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Rüya bitti mi dolar ne oldu.Yine tutturamadık yav.düzeltme yarın olur demiştim.biraz da satış vermiştim.kardan zarar ettik

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Rüya bitti mi dolar ne oldu.Yine tutturamadık yav.düzeltme yarın olur demiştim.biraz da satış vermiştim.kardan zarar ettik
    Evet n'oluyor acaba, şey 7,95 olmuş, bist de neredeyse -2. Şu Almanların Türk gemisini araması dışında pek bir haber de göremedim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

bddk aktif rasyosunu bekliyor bence dolar....

Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •