Sayfa 83/544 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 657 - 664 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. özvarlığa yansımaması gibi bir durum olamaz....değerleme yapmanın amacı bu zaten...

örneğin; varlıklarımın değeri 2.5 milyar ama özsermayem 180 milyon diyemez...

fabrika ve arazisi makine araç techizat vs 1.5 milyardan aşağı olması mümkün değil...(1.5milyara ancak öyle bir arazi ve bina yaparsın...fabrika makine donanımı dahil) arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerini araştırınca + makine ve ekipman kurulumu bedeli az bile...
    romanya arsası eski degerlemesi ile 500 milyon gibi bir fiyatta ...144 milyon romen leyi...5 yıl önceki değerleme...
    almanyadaki arsa ve fabrika binası ölüsü 15 m euro...250 m tl gibi
    ve gelelim çukura....
    en değerlisi o... 5 emsal ile izmirin en değerli yerinde ticaret + konut imarı ile paha biçilemez olur....
    değerini su an hesaplayamayız imar sorunu çözülünce belli olur...ama en azından patronun oraya ve otoparka 40 m dolar döktüğünü biliyoruz...değeri gerçekten çok yüksek ama biz çöp değerinden hesaplayalım kamulaştırma olsa 700--800 m civarı eder...iyi bir imar ve projeyle astronomik paralar konuşulur...

kısaca 1.5 +500+750+250 = 3 milyar tl

geride kalan ufak tefek arazi villa vs hesaba katmıyorum...

çukura 11 kat avm üstüne 50-60 katlı rezidans yapma izni çıkarsa çarşı karışır...
    sanırım önceki iptal edilen projede 187metrelik bir kule vardı...bir de daha küçük bir belediye hizmet binası içeriyordu...

bakalım bekleyip göreceğiz...
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. değerleme hikaye olsun istenirse BASMANE ,ROMANYA,ALMANYA arazileri gösterilmez ..... sadece EPLAS sahipliğindeki arazi ve ekipmanlar gösterilir ...oda yeterli bana göre 70 milyon dolar civarı......

3. az ile yetinmek lazım ...... saydığımız hiç edilebilecek olan ,yani ÇOK eninde sonunda gelecektir......... HATIRLATAYIM ..... GELİYOR GELMEKTE OLAN.......

4. BASMANE bu SENE tamam..... ( belediye binası GÖÇECEK ellerini çabuk tutmaları lazım.)

5. Tahsisli bitsin de BEDELSİZDEN konuşalım KAÇ X olacak diye .... EGE YILDIZIN HALKA ARZINI konuşalım.....

6.  Alıntı Originally Posted by 33KARA33 Yazıyı Oku
    değerleme hikaye olsun istenirse BASMANE ,ROMANYA,ALMANYA arazileri gösterilmez ..... sadece EPLAS sahipliğindeki arazi ve ekipmanlar gösterilir ...oda yeterli bana göre 70 milyon dolar civarı......
    Kapa Düşen haberde yurt içinde ve yurt dışında tesisler arsalar olarak geçiyor Demekki hesaplarında bir yurtdışı var
    Yurt dışında Almanya kesin Gösterilecek Bildiğim burası epilasyon üzerine kesin
    Fabrika binası Kesin değerlemeye tabi olacak Romanya’nın ne olacağını bilemiyorum egeyıldız üzerine kayıtlı olanlar değerleme yapılmayabilir. Güçbirliği üzerine olanlar yapılmayabilir .

7. Sevgili KZ, ana pazarda işlem göre kağıdın 1 kilo hıyar fiyatına işlem görüyor. Ederini buldun, tebrik ederim seni... Kağıdını bilmem ama senin adamlığın daha fazlasını etmez zaten.

8. maalesef bu tüm hisseler için geçerli
    1 kilo patlıcan 30 lira
    1 petkim hisseli 7,5 lira
    komik fiyatlar

Sayfa 83/544 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz