Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 83/252 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2010 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

Alıntı Originally Posted by buyshell Yazıyı Oku
    He dedin birakirim
    Odas maliyetim 2.4 benim
    0.8 dolar a gelince anaparami dolar bazli alip biralacagim geri kalan parayi

Sizin bildiginiz borsa sizin olsun
    Bankalar konusunda
    Enflasto muhasebesine gecince o fk lar birden 10 ustune cikacak

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yeni paylaşım yaptınız inandırıcı değil bence yüklü maldaysanız eğer ayrıca yesinler sizin dolar bazlı hesabınızı paylaşım yapın foruma maliyetinizi göreyim o zaman tebrik ederim.Ayrıca banka hisselerinin F/K yalan diyen sizsiniz bende yazıyorum seneye hisse fiyatlarına bakın derim. elinin ayarı olmayan spekülatör senin yüzünden 3 taban yaşadık.yeni maliyet yapmaya fırsat vermemen gerekir kömür gözlü spek.Aynen bırakın borsayı bence yazımın arkasındayım.

2. Benim param az hocam
    Sizin gunluk kariniz kadar yoktur
    42 birim param 199 birim para olmus..
    Yenide paylasim da yapmadim
    Mayis 25 da gsdho dan cikip odas aldim..9 kagit tasiyorum
    En yuksek kar odas ve tukas da..

Banka konusunda bankalardan bir .. olmaz olmadi olmayacak da
    Gerceklerden haberiniz yok
    Sasa gibi bankalari da kaldirirlar o baska mal toplu.. akp isterse halkb 50 yapar 6 aya bu gercekci olmaz
    Hektas 177 fk da nasil gercekci degilse
    Halbda gercekci olmaz
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Bu forumda yeni paylaşım yaptınız inandırıcı değil bence yüklü maldaysanız eğer ayrıca yesinler sizin dolar bazlı hesabınızı paylaşım yapın foruma maliyetinizi göreyim o zaman tebrik ederim.Ayrıca banka hisselerinin F/K yalan diyen sizsiniz bende yazıyorum seneye hisse fiyatlarına bakın derim. elinin ayarı olmayan spekülatör senin yüzünden 3 taban yaşadık.yeni maliyet yapmaya fırsat vermemen gerekir kömür gözlü spek.Aynen bırakın borsayı bence yazımın arkasındayım.
    Son düzenleme : buyshell; 19-11-2022 saat: 22:24.

Alıntı Originally Posted by buyshell Yazıyı Oku
    Benim param az hocam
    Sizin gunluk kariniz kadar yoktur
    42 birim param 199 birim para olmus..
    Yenide paylasim da yapmadim
    Mayis 25 da gsdho dan cikip odas aldim..9 kagit tasiyorum
    En yuksek kar odas ve tukas da..

Banka konusunda bankalardan bir .. olmaz olmadi olmayacak da
    Gerceklerden haberiniz yok
    Sasa gibi bankalari da kaldirirlar o baska mal toplu.. akp isterse halkb 50 yapar 6 aya bu gercekci olmaz
    Hektas 177 fk da nasil gercekci degilse
    Halbda gercekci olmaz

Orta yolda buluştuk sayılır banka hisselerine ön yargılı olmamak gerekir özellikle yapı kredi ve İsctr bence 1 yıl sonra iyi para kazandırır he dersin bizim Odaş bankaların gerisinde kalır mı?bence banka hisselerinden daha çok para kazandırır.He kazandırmaya bilirde Odaş hissesi fakat gerçek olan hem yapı kredi bankası ve İsctr hisseleri bence potansiyeli olan hisselerdir alım yapmam diğer hisselerde maliyetim iyi sayılır sadece düşüncelerimi yazdım.Muhalefetin borsayı eleştirmesi normaldir işlerine gelmez borsanın yükseliş yaşaması onlar adı üstünde muhalefet hep olumsuzluk düşünür.Ben borsada olumluyum para kazanmayı düşünürüm ayrıca tarafsız bakarım borsaya bence doğrusu olan budur.

4. Seçim odaklı ekonomi ile her şeyin baskılandığı ve ilave olarak yüksek enflasyonun uzun süre devam edeceği bir ortamda bankalardan performans beklemek çok gerçekçi değil bence. İçerdeki bu ortama ve dünya enerji piyasasındaki gidişata bakılırsa enerji şirketlerine yatırım yapmak çok mantıklı geliyor bana. Odaş da yatırımları ve finansal performansı ile pozitif görüntüsünü sürdürdüğü sürece portföyde olmalı diye düşünüyorum. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez. Herkese bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Seçim odaklı ekonomi ile her şeyin baskılandığı ve ilave olarak yüksek enflasyonun uzun süre devam edeceği bir ortamda bankalardan performans beklemek çok gerçekçi değil bence. İçerdeki bu ortama ve dünya enerji piyasasındaki gidişata bakılırsa enerji şirketlerine yatırım yapmak çok mantıklı geliyor bana. Odaş da yatırımları ve finansal performansı ile pozitif görüntüsünü sürdürdüğü sürece portföyde olmalı diye düşünüyorum. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez. Herkese bol kazançlar.
    Konu Muhalefet Liderinin yaptığı açıklama nereden nereye geldi. Doların yükselmemesi muhalefetin işine gelmez fakat İktidar partisi de çok hatalı ve yanlışlar yaptılar bence. Tam dolar TL yatayda borsayla ilgili açıklama yapıyor siz borsadan para kazanan insansınız yapılan açıklama normal mi? Sizce.ayrıca benim banka hisseleriyle yazdıklarım son derece mantıklı.Umarım 1 yıl sonra odaş forumuna yazı yazarsınız ben buradayım net olmuştur umarım.

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Konu Muhalefet Liderinin yaptığı açıklama nereden nereye geldi. Doların yükselmemesi muhalefetin işine gelmez fakat İktidar partisi de çok hatalı ve yanlışlar yaptılar bence. Tam dolar TL yatayda borsayla ilgili açıklama yapıyor siz borsadan para kazanan insansınız yapılan açıklama normal mi? Sizce.ayrıca benim banka hisseleriyle yazdıklarım son derece mantıklı.Umarım 1 yıl sonra odaş forumuna yazı yazarsınız ben buradayım net olmuştur umarım.
    Bence uyarı anlamında yapılan açıklamadan etkilenecek olan insanlar tecrübeli borsacılar değil zaten, onlar bu işte tecrübesi olmayan ve borsayla yeni tanışan insanlar olacaktır. Bu nedenle de bu ortamda onların borsadan uzak durması zaten kendi faydalarına olacaktır. Onların para kaybetmesi yaratacağı olumsuz sonuçlar nedeniyle ülkeye de zarar verecektir. Ayrıca onlar borsayı ne düşürebilir ne de çıkarabilirler, sadece piyasaya yem olurlar. Banka hissesine yatırım yapmak ise sizin tercihiniz, umarım kazanç sağlarsınız. Burada fikir paylaşarak doğru yatırımları yapmaya çalışıyoruz ama herkes al veya sat emrini ferdi olarak verecek doğal olarak. Herkese bol kazançlar.

7. Kml, manipülasyona da başladı.

Türk gençleri içi boş sanal bitcoine 65.000 dolar yani 1 ev parası ödediğinde niye sesin çıkmadı Bay Kml. Çünkü ona yatırılan dolar ülkeye zarar veriyordu.

Adamın derdi, gençler dolar alsın ya da dolarla kripto alsın ama TL ile ülkesinin borsasına yatırım yapmasın.

Borsaya para yatırmayın, borsa balon diyor. Borsaya gelirseniz sizi tokatlarlar diyor. Ucuz bir çok hisse var onlara yatırım yapın demiyor.

Gencler, kriptodan borsaya geliyor ya, dolar bozduruyorlar, dolar da yukselmiyor. MB rezervleri da artıyor ya Kml ona bozuluyor.

Allah'ını seversen bilmediğin konular hakkında konuşma ve borsamızdan elini çek.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Kml, manipülasyona da başladı.

Türk gençleri içi boş sanal bitcoine 65.000 dolar yani 1 ev parası ödediğinde niye sesin çıkmadı Bay Kml. Çünkü ona yatırılan dolar ülkeye zarar veriyordu.

Adamın derdi, gençler dolar alsın ya da dolarla kripto alsın ama TL ile ülkesinin borsasına yatırım yapmasın.

Borsaya para yatırmayın, borsa balon diyor. Borsaya gelirseniz sizi tokatlarlar diyor. Ucuz bir çok hisse var onlara yatırım yapın demiyor.

Gencler, kriptodan borsaya geliyor ya, dolar bozduruyorlar, dolar da yukselmiyor. MB rezervleri da artıyor ya Kml ona bozuluyor.

Allah'ını seversen bilmediğin konular hakkında konuşma ve borsamızdan elini çek.
    Hisse.net te politika yapıldığına az şahit oldum. Siz de yapmayın.

Sayfa 83/252 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •