Sayfa 83/998 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 657 - 664 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    9 aydır çekilen zaman zaman ağırlaşan hastalık için randevu alınır muayene sonuçu hekim ben ilaça karşıyım bağımlılık yapar bol su için geçer der . Tahlil sonucu da enabıza düşmedi ki ne gördü de öyle dedi bilemiyorum zaten en zor alınan bir bölümde olması cabası zaten .

Sağlık sektörü mafiş olmuş durumda tahlil sonucu yok doktora 16 gün sonraya randevu alırdın su iç geçer der .
    Ben sağlıkçıyim. Gördüğüm öyle uzman Dr var ki. Adam uzmanlığı nasıl almış hayret ediyorum. O kadar beyin cerrahi var. Bel fıtığı ameliyatı yaparlar. Çoğunun yaptığı ameliyattan haberim olmaz. Çalıştığım hastaneye bir beyin cerrahi geldi adamın her yaptığı ameliyatta bizim kan stoğu patlıyordu. Adamın yaptığı ameliyatta canını kurtaranlar şanslı bence. Adamda nasıl bir beceri varsa hastanın şortunu kesiyor. Bu adam çalışırken gece gözüme uyku girmezdi. Yarın ki ameliyatta ne halt yiyecek diye. Adam bütün kan kullanım istatistiklerini alt üst ediyordu. Bundan sonra kaliteli uzman Dr da zor yetişir eğer kafası eli iyi çalışır kendi kendine beceri tecrübe kazanırsa öyle olur. Bazı tıp fakültelerinin hastanesi yok. Mesela konya kto tıp fakültesi hastanesi yok. O öğrenci öğrenmek için önce hoca bulacak. Yeni uzmanı öğretim görevlisi yapıyorlar hoca bulamazsa.

Bu vergi eskiden uygulanmıştı, şimdi yeniden getiriliyor hiç ayrıntı bulamadım.

Tahminimce asgari 12.500 gayme vergi zorunlu olacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bence Lise mezunu whatsup ,tiktok, face ,x gibi sosyal medyada zaman geçiren ile örgü örenlere bu maaşlar az bile , olması gereken değer en az 2500USD + mesai ile 3000 USD verilmelidir....CHP belediyeleride temizlik işçileri başta olmak üzere tüm işçilere 4500 usd+ mesai ücreti ödemelidir...
    Gece bunu anlatmaya çalıştım bütçe 12 trilyoncuk gelir bence 5-6 trilyon da kalır. Emmi dayı çocuklarını doldurmuş bütçe maaşa yetmiyor. Birde eyt bombası 43 yaşında ki genç de emekli oldu emekliliğine 1-2 yıl kalan 50 yaş civarındakiler de emekli oldu. Sonra mıctı Cafer bez ara.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    İngiliz bunuda başardı.

500 ve 1000 Tl basmamakda direnmeler sonrası ATM lerde para kalmamış iddia ediliyor.
    Bu bayram piyasada büyük bir nakit krizi muhtemel gözüküyor.
    https://eksisozluk.com/15-haziran-20...7928?a=popular
    Çarşamba günü pek faal olmayan ATM 10 bin gayme veremedi, 5 bin lira verebilirim dedi, 5 bin daha çekmek için 5 km. yol yaptım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    9 aydır çekilen zaman zaman ağırlaşan hastalık için randevu alınır muayene sonuçu hekim ben ilaça karşıyım bağımlılık yapar bol su için geçer der . Tahlil sonucu da enabıza düşmedi ki ne gördü de öyle dedi bilemiyorum zaten en zor alınan bir bölümde olması cabası zaten .

Sağlık sektörü mafiş olmuş durumda tahlil sonucu yok doktora 16 gün sonraya randevu alırdın su iç geçer der .
    Geçmiş olsun, neymiş bu bol suyla geçen hastalık?

Tamam doktor bana da bol su iç idrarla mikrop atılsın dedi ama, antibiyotikte verdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çarşamba günü pek faal olmayan ATM 10 bin gayme veremedi, 5 bin lira verebilirim dedi, 5 bin daha çekmek için 5 km. yol yaptım.
    500’lük gerekli mi diye MB, teknik analiz yapıyordu en son. Analiz henüz sonuçlanmadı demek ki.
    Ben bakkalın çırağına sordum. Çok acil 500 ve 1.000’lik çıkmalı dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun, neymiş bu bol suyla geçen hastalık?

Tamam doktor bana da bol su iç idrarla mikrop atılsın dedi ama, antibiyotikte verdi.
    Asgari 40-50 kere hapşırık günde , geniz akıntısı , öksürük , balgam vs .

Bir önceki hekim alerji var diye alerji ilacı vermişti bu devam etmeme kararı aldı septomlar arttığı halde

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    500’lük gerekli mi diye MB, teknik analiz yapıyordu en son. Analiz henüz sonuçlanmadı demek ki.
    Ben bakkalın çırağına sordum. Çok acil 500 ve 1.000’lik çıkmalı dedi.
    Bakkalın çırağı hayatla mücadele ediyor, her attığı adımı verimlilik esasına göre atıyor.

Oysa "analiz yapıcılar" günlerini yalandan bir meşgale ile geçirip maaşlarını alıyor.

Hiiiç aceleleri yok, aslında umurlarında da değil muhtemelen.

Sayfa 83/998 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •