Haber Aktif
@haberaktifcom
·
4s
Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan:
“Asgari ücrete yılda bir kez zam yaptığımız için, sanayici ve ihracatçılarımızdan çok büyük tebrikler aldık.â€
ne büyük iş yapmışlar vay be
özel kırmızı kart hikayesi varya tamam komik,
yalnız hala bu zihniyet bu ülkede oy alacaksa bu kırmızı karttan daha ilginç.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Çıtak dün açık adres vermiştin bana....
Çıtak/Türkiye deye...
Ben de sana adres veriyom . Sesi takip et gözlerin kapalı .
https://www.youtube.com/shorts/Dz8gxr9cjt4
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
T24
@t24comtr
·
7s
Çalışma Bakanı Işıkhan: ‘Emeklilerimize aylıkları düzenli nasıl ödeyebiliriz’ telaşı içindeyiz
900 milyar tl vergi borcu olan kişi, kurum,yandaş , muhalefet kim varsa o borçları toplayarak ilk adımı atabilirsiniz.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu ülkede stresten erken ölmemek için konuları kafaya fazla takmamak lazım.
Ben artık gülüp geçiyorum...Eskiden kafaya takar ve sinirlenirdim...Yanlış yapmışım..
Şimdi halk olarak tepki vermezsek olmaz diyen çıkacak..
İyi de mevcut sistemden memnun olmadığım için beni temsil etsin diye bir partiye oy vermişim. Oy verdiğim dunkoflar elinde kırmızı kartla dolanıyor..Ben ne yapayım? Gidip onu mu tokatlayayım kendimi mi
O yüzden karnım tok, sırtım pek...Kendini düşünmeyen adamları düşünmeyecek kadar da hayat tecrübem var...
ÜNLÜ & Co, 10 Ocak 2025 tarihli raporunda Tofaş hisselerinin hedef fiyatını 382 TL’den 296 TL’ye düşürdüğünü duyurdu. Buna rağmen “al” tavsiyesi korunarak, hisselerde %38,64 oranında prim potansiyeli olduğu belirtildi. Şirket hisselerinin Borsa İstanbul’daki son fiyatı ise 213,50 TL seviyesinde bulunuyor.
(sabah mesaj geçmişler, AL tavsiyesiyle,,
Aldık)
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri