Sayfa 830/925 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. https://twitter.com/EfsoSahne/status...UzIU_voEA&s=08

Şirketimizin durumunu derlediğimiz eğitim çalışmamız...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. öp beni yut beni yala beni tamamda lütfi şapmasa iyiydi

3. Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    bugün devre kesmiş https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-teknoloji-a-s

49 tane devre kesici oldu.

Devre kesici kralları ve ağrı everest erciyes dağları ovalar tepeler çizimleri yapanların.
     Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    devre kesici kralı bugün de devre kesti . Toplam 50 devre kesici oldu bugünle beraber.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1198885
    devre kesici kralı yine devre kesmiş.. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1199912

Son 4 günde 3 devre kesme oldu. Ve 1 senede toplam 51 devre kesici oldu.

Bist 100 de devre kesici sırası yapılsa her hene birinciliğe oynar bu devre kesici hisse.
    Son düzenleme : lionnes1; 05-10-2023 saat: 14:55.

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    esnaf şirketi olan LİNK kronttun piyasa değerini geçmek üzere.. F/S si 30 lara yakşaltı LİNK bilgisyarın.

bi diğer esnaf şirketi SMART yazılım kronttun piyasa değerini geçer yakında bu gidişle.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.

Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketi olan papya ruvalete kağıdının hissesi, pardo PAPİL hissesi piyasa değeri kronttu geçmek üzere. F/S si 21 lere geldi.
    Yıllık pazarlama sadece 300 bin lira ve argeye 9 milyon lira para harcayan SMart yazıllım hissesi , kronttun yarı piyasa değerine gelmiş ve F/S si 7 olmuş şu anda.

F/S 30 lada uçuşuyor.

Lİnk F/S 30 oldu.

Papil F/S si 30 lara geliyor.

Miatk F/S 25

Kontrolmatik F/S 30

SDTTR F/S 36
    kronttun , piyasa değeri 1 milyar 300 milyon tlye geriledi anlık .

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR + SMART = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

Ama bunların F/s leri 20 lerde , 30 larda.
    Son düzenleme : lionnes1; 05-10-2023 saat: 15:45.

6. Gitti yine 31 küsür oldu ya....
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.

7. Şu satten sonra ve bu şartlar altında;

sana F/S=30 dan aşağıya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayı düşünmüyorum.

Ve benim bahsettiğim F/S anlık F/S değil , 2025 yılı F/S sine göre , prospektif F/S;=30.

Yani şu an zaten bana göre borsa mantığıyla , 2025 yılı geldi. dolar şu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan şu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldı 2025 yılına.Borsa mantığı diyorum çünkü borsalar her zaman geleceği satınb alır. Bazen 12 ay sonrasını , bazrn 2 sene sonrasını bazen de 5 sene sonrasının bile.

8. Tekrar bir özet geçeyim

doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .

2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.

yani özetle şöyle olacak..

2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi

2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.

Sayfa 830/925 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •