Originally Posted by bb79 covid-19 uyarısı: 2. dalgada 2. el araç fiyatları uçabilir. al sen işte spekülatif bir haber daha Eldeki arabalardan 1 tur daha para kazanacaklar. Zor o iş. Arabalar gelmeye başlıyor, kredi verme oranı düştü. Zor satarlar 2.eli sıfırdan pahalı MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by emregunes Eldeki arabalardan 1 tur daha para kazanacaklar. Zor o iş. Arabalar gelmeye başlıyor, kredi verme oranı düştü. Zor satarlar 2.eli sıfırdan pahalı MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi inşallah vatandaşı zorda bırakmasınlarda
Originally Posted by bb79 covid-19 uyarısı: 2. dalgada 2. el araç fiyatları uçabilir. al sen işte spekülatif bir haber daha 2. el araç fiyatları zaten uzaya kadar çıktı nereye gidecek ki daha? hadi güneş sistemi dışına çıksın
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Originally Posted by Subjective 2. el araç fiyatları zaten uzaya kadar çıktı nereye gidecek ki daha? hadi güneş sistemi dışına çıksın vallahi bana bedavadan para verseler 10 liralık aracı 20 liraya alırım. kafa bu şekilde çalışıyor. alın teri ile kazanan adam vermez ama bedavadan para alan yandaş troller alırda alır balonu şişirirler
Originally Posted by akcay 7 gün öncede 7,44 tü 10 gün öncede 8,00 liraydı grafiğe neresinden baktıgınla alakalı. Mustafa kamar gibi grafikte en dibi bulup ordan konuşman yanlış. kamara sorsan ondan başka borsacı yok. Ama patlayınca hemen çirkefleşiyor
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 kamara sorsan ondan başka borsacı yok. Ama patlayınca hemen çirkefleşiyor Ben ona değil de onu takip etmeye değer bulanlara hayret ediyorum. Adam tutmayan dünya kadar hedefi twitter da sile sile bir hal oldu.
Originally Posted by Paragöz35 Yavaş Garan yavaş daha 3 gün önce 6.24 tün... Bajgan alınacah yer dirken (6.3x) milet gülüyodu bea...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez... "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Originally Posted by 2ileri1geri Bajgan alınacah yer dirken (6.3x) milet gülüyodu bea... 6.20 lerden olmasada 6.30'lardan girmiştim kontrata maliyet düşürmek için. Umarım meyvelerini toplarım.
Forum Rules
Yer İmleri