Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sizinle vakit harcamak istemiyorum ama okuduğunu anlamama hakaretinizi size iade ederim. Siz de Görüyorum ki okumak cahilliği almıyor.
    ulan bu korona ne namussuz çıktı,
    diğer hastalıklarda millet daha sıcak daha duyarlı olurdu,
    boşanan boşanana,
    kavga eden kavga edenine,
    yani aklıselim de mi korona oldu arkadaşşlar.

2. genclik nassınız

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sizin nezdinizde belki birileri ciddi olarak okur, tiye almaz diye konuyu özetlemek isterim. Bu ilk covid salgını değil. İlk salgın 2003 yılında oldu ve oldukça ölümcüldü. Ölümcül olmasından dolayı korku panik yarattı ve fazla yayilamadi (gene de birçok ülkeye yayıldı) . Ama o zamandan ülkeler salgınlara uyandilar ve hatta birçok senaryoya göre ülke kapatma politikaları bile gelistirdiler. Dün bir süredir coronavirus izole edilmiş ve labaratuar ortamında bulunan bir virüs. Ve üzerinde çalışılıyor. Bu yeni salgınin ölüm oranı düşük yüzde bir bile değil ama işte bu nedenden dolayı da bu forumda da olduğu gibi insanlar sallamiyor ve hızla yayılıyor. Oldurmese de zatürre yapma oranı yüksek. Dünya da ilk defa bir aşıya müthiş para basılıyor, yani kaynak sonsuz. Asi bulan zengin olacak, diğer aşılarda ise hem önce virüs tanınmaya izole edilmeye çalışılıyor ( bunda bu süre yok denecek kadar az) hem de kısıtlı kaynaklarla çalışmalar sürüyor.
    Aşı yaptıralım mi? Kronik hastalığınız yoksa , ben ortamlara girmiyorum virüsten bugüne kadar kaçtım gene kaçarım diyorsanız bekleyin bakalım ne olacak?
    Ama kacamam diyorsanız ben virüse yakalanmaktansa asi olmayi tercih ederim
    Değerli bilgiler için teşekkürler üstad.
    Bilim karşısında boynumuz kıldan ince.

Ne demiş atamız;

“Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir”

Aşının da Çini Yunanı olmaz bilimsel safhaları başarıyla tamamlamış, makalelerle ispatlanmış, bağımsız kurullarca gözden geçirilmiş her aşı olunur. Bu noktada konuşulması gereken budur. Bu aşı bilimsel olarak gerekli yeterlilikte midir? Doğru soru budur.

Biz soruya yanlış giriyoruz.

-Çin aşısı olur musun?

Hal böyle olunca kimin neyi savunduğu neyi eleştirdiği belli olmuyor. Bu tartışmalar eşliğinde aşı karşıtlığı başlıyor...

Aşı karşıtı bir insandan kuduz olduğu bilinen köpek şöyle bir ısırık alsın da görelim bakalım o aşıyı oluyor mu olmuyor mu

4. Düzeltiyorum ve aşağıdaki şekilde Fuat Soylu nun dediğini %100 onaylıyorum.

Komisyon için bedava tatil için ilaç firmalarının sponsorluğunu yapmadığı, herhangi bir mason locasına bağlı olmayan, dini tarikatlara bağlı olmayan, terör örgütlerine bağlı olmayan -> Bilim karşısında boynumuz kıldan ince.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku

Ne demiş atamız;

“Benim manevi mirasım akıl ve bilimdirâ€

Aşının da Çini Yunanı olmaz bilimsel safhaları başarıyla tamamlamış, makalelerle ispatlanmış, bağımsız kurullarca gözden geçirilmiş her aşı olunur. Bu noktada konuşulması gereken budur. Bu aşı bilimsel olarak gerekli yeterlilikte midir? Doğru soru budur.

-Çin aşısı olur musun?

Hal böyle olunca kimin neyi savunduğu neyi eleştirdiği belli olmuyor. Bu tartışmalar eşliğinde aşı karşıtlığı başlıyor...

Aşı karşıtı bir insandan kuduz olduğu bilinen köpek şöyle bir ısırık alsın da görelim bakalım o aşıyı oluyor mu olmuyor mu

Madem kas tamam
    Sira geldi dovemeye
    Hayrani ustadim bugunleri goreydi aglardi
    Myfinans ustadim
    Bir dovme harammidir
    İki tum kola mi yaptirayim
    Yoksa sadece tek tarafli tum gogusmu

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku

Ne demiş atamız;

“Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir”

-Çin aşısı olur musun?

Bu asinin cini abd si yok ustadim
    Ne olursa olsun ben asiya karsiyim
    Vucut bunu yenmedikten sonra suni cozumler gecicidir diye dusunuyorum

Purodan anlayan varsa marka onerisi yazabilirmi hava tampa sıktı

Euroya noliiiiiiiiiiiii

Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz