Sağlam basacak gibi,hazırlık yapıp duruyo...
Sağlam basacak gibi,hazırlık yapıp duruyo...
Norveçteki fon bizde olsa, ilk seçimde fonu tasfiye edip halka dağıtacağım diyen parti tek başına iktidar olurdu.
İşsiz fonu örnek işte, iktidardan, muhalefete, işverenden, işçiye herkes para gerektiğinde kaynak olarak işsizlik fonunu gösteriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
bu tür fonlar (özellikle sgk emeklilik) emeklilik sisteminin neden gönüllü olması gerektiğini gösteriyor.. sağlık sigortası zorunlu olsun. ama emeklilik için kesintiler isteğe bağlı olmalı.. aksi takdirde hazır para deyip yiyor ve bitiriyorlar..diğer yandan işşizlik fonunda 100 milyardan fazla biriktiğine göre (ki artık harcandı başka yerlere amacı dışında) demek ki fazla fazla toplanmış.. ek vergi oldu yani bir nevi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ben daha önce "bunlar ülke yönetiyorsa ben galaksi yönetirim" demiştim..nitekim zaman bizi doğruluyor.. berbat hale getirdiler..
her konuda.. ama her konuda.. burada ekonomi açısından bakarsak vergi sistemini mahvettiler.. benim yönettiğim bir ülkede flat rate (sabit vergi oranı) olacak, %20, emeklilk isteğe bağlı, sağlık sigortası zorunlu, ÖTV sıfırlanacak. tüm kamu görevlileri her yıl mal beyanı verecek.. yolsuzluk yapan, nüfuz kullanarak kanunsuz biçimde iş bitirmeye çalışan pişman edilecek bunu yaptığına..istenirse çok kolay yapılacak şeyler..galaksideki diğer işlerim arasında öğle tatilinde alacağın kararlarla bile hemen yoluna koyabilirsin..o derece basit istenirse..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Abi neler oluyor?
Borsada kuruşum yok. Yazık degil mi bunca insana. Dinlenip dinlenip dövüyorlar. Yön vs bilemem de bu zamanlarda hele ki kaldıractan uzak durmak veya minimum tutarlarla girmek en iyisi. Çoluk cocugunuzun rızkını hakkını yedirmeyin burda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çokkk para keybettim burada,daha %10 belki geri almışımdır,hala %90 alacaklıyım;öğrendiğim tek şey piyasa kırmızıyken yeşil,yeşilken kırmızı deneme mutlaka az çok kazanırsın...
Yer İmleri