hem ruslar hem çinliler yıllardır bugünlere hazırlanıyor...her anlamda inanılmaz ilerlemiş 2 ülke var artık abd ve ab'nin karşısında...bu salaklar hala karşılarında dağılmış perişan olmuş sscb den kalan rusya var zannediyorlar sanırım...adam elini kolunu sallaya sallaya girdi be...ne abd ne ab kılını kıpırdatamadı...ama durduramazlarsa daha fena bu işin sonu...o özgüvenle artık 82 moldova 83 polonya falan gider bu putin...baksanıza bugünde isveç ve finlandiya'ya akıllı olun diyorlar...yoksa sıra size de gelir hesabı...
birkaç makale okumuştum alman ordusu ile ilgili...ellerindeki savaş uçakları, helikopterler, denizaltıları v.s. pek çoğu şu an bir savaş çıksa kullanılamayacak durumdaymış...adamlar savaşma ihtimalini tamamen akıllarından çıkartmışlar sanırım yıllardır kendilerini sanayiye, ekonomiye v.s. adamışlar...evet süper kalkınmışlar ama kardeşim ülkenin günün birinde yeniden bir savaşa girebileceği ihtimalini nasıl göz ardı edersin? çok garip...ve tüm ab ülkeleri yaşlı...abd tek başına gibi aslında...evet çok büyük bir silah gücü var ama karşısındakilerde sıradan isyancı bir grup, örgüt falan değil...rusya ve çin...
Kadere inanırım.!!
BİR ÇİFT AYAKKABI DÜNYANIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ"
Dünyanın kaderini belki de bir çift ayakkabı değiştirdi.İkinci Dünya Savaşı'ydı. Savaş bölgesinden memleketi olan Leningrad'a ( St. Petersburg) izne gelmiş olan bir asker, evinin bulunduğu caddeye doğru giderken, Alman bombardımanı sonucu ölenleri taşıyan bir kamyonla karşılaştı.
Ölüler toplu gömülmek üzere mezarlığa götürülüyordu. Cesetlerin arasında askerin dikkatini çeken bir şey vardı; bir ayakkabı.""Gördüğü ayakkabı eşine aldığı ayakkabıya benziyordu. Eve gidip gitmeme konusunda tereddüt ettikten sonra görevliye, ayakkabıyı giyen ölüyü görmek istediğini söyledi."
"Görevli izin verdi. Asker kamyona çıktı, cesede baktı, gördüğü kişi karısıydı.""Görevliye cesedin karısı olduğunu ve onu alıp kendisinin gömmek istediğini söyledi."
"Görevlinin yardımıyla ceset indirildi. Asker karısını zor da olsa nefes aldığını ve onu alıp hemen hastaneye götürdü. Yapılan müdahaleler sonucu kadın kurtarıldı, iyileşti ve normal hayata döndü."
"İşte o gün ölümden dönen kadın hamile kaldı ve 7 Ekim 1952'de Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Vladimiroviç Putin'i doğurdu."
putine güvenmiyom bence dikecek demiştim.
putin savaş çıkarsa türkiyeden asker bile ister şu enerji yokluğunda hayır diyemeyiz.
doğalgazı natodan almıyoruz sonuçta![]()
Kayınçomu iyi tanırım.Bu oyunun sonunda ŞAH-mat yapacak ..
Putin Son hamleyi şanghay beşlisi (genişleyecek ve çoklusu olacak) ile dolar ve euronun tahtını bitirerek yapacak.
Nükleer silah tabi ki önemli ama rezerv para dünya düzeni için daha önemli.
ytd
Bu coinler sınavı geçtiler bana göre. Savaş ortamında düştüler ama darmadağan olmadılar ve toparladılar.
Belli ki büyük eller pozisyonlanmış bunlarda. Anonim deniyor ama değil bence.
1 dolarlık bile almamıştım önceden ama biraz alıp kenara atacağım detaylı araştırdıktan sonra
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri