Originally Posted by Batman bence hesaplamada hata olmalı ülkemizde bir sürü mal var bi tonda elini kolunu sallayarak giriyor sonra GSMH artmıyor derseniz ben buna inanmam hata nerede olacak ki mal ve hizmetlerin değer ölçümünde mi, 10 milyona yakın mülteci barındırdığımızda mı..? kaldı ki hükümet gsmh'yı yüksek göstermek için hesaplama yöntemini bile değiştirdi, hata varsa orada vardır..
Originally Posted by Batman bence hesaplamada hata olmalı ülkemizde bir sürü mal var bi tonda elini kolunu sallayarak giriyor sonra GSMH artmıyor derseniz ben buna inanmam Originally Posted by realities hata nerede olacak ki mal ve hizmetlerin değer ölçümünde mi, 10 milyona yakın mülteci barındırdığımızda mı..? kaldı ki hükümet gsmh'yı yüksek göstermek için hesaplama yöntemini bile değiştirdi, hata varsa orada vardır.. mal konusunda hata yapıyorsunuz
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 mal konusunda hata yapıyorsunuz
Originally Posted by ayhan53 mal konusunda hata yapıyorsunuz Bu ülkede malda çok sığırda...
bak ya cemil bu sefer de bist i sıkıştırdı cama
Originally Posted by ayhan53 mal konusunda hata yapıyorsunuz aynen başganım hemen ithal mallar ve yerli mallar olarak düğümü çözdü mesela artık yerli malı haftası da yapılmıyor
bu suriler çok sıkıntılı ben yolumu değişiyom görünce
Yerli mi yabancı mı sormadım?
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Forum Rules
Yer İmleri