Sayfa 830/882 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    insan biraz düşünür diyeceğimde kapasite meselesi şirket kap atmadıkça hepsi böyle sohbette kalır genel kurula katılıp bunları soranlar diyelim ki gerçekten böyle konuştu neden kap atmıyorsunuz diyemiyor mu ? yoksa dinlemek daha mı kolay geliyor

genel kurulda neden bunları kap olarak atmıyorsunuz diye sorulmuş...onlar da bu sektörde rekabet çok fazla..ürün sattığım yere bizden işi öğrenenler gidip fiyat kırıyorlar bu yüzden de aldığımız işleri kap olarak atmıyoruz demişler..

yine cümlelerin içinden cımbızla çekip alıyorsun ocak şubat martta ki faizlerde 45-50 idi onlara cevap veremezsin çünkü rastgele yazıyorsun hadi kendinizi kandırıyorsunuz milletin gazını alacam diye komik duruma düşmeyin yazık hala inanan vardır belki de

yükselen faizler piyasanın üzerinde birden bire etki etmez...zamana yayılır...bir ilaç yutuyorsun bu ilacın etkisi bile yarım saat sonra ortaya çıkıyor...finansal piyasalarda alınan kararların etkileri çoğu sefer aylar bazen de yıllar sonra görülebiliyor..

kağıt operasyon yedi 6 aydır anlatılan masal bilanço iyi borsada yok böyle kar açıklayan şirket falan bi 6 ay daha beklersiniz

kağıt operasyon yemedi endeks operasyon yedi...o küçük kafanı bir dışarı çıkar ve diğer hisselere de bak...hangi hisse nereye düşmüş gör...

ne demiştik endekse kafa tutan kaybetmeye mahkumdur !!! kulağınıza küpe olsun böyle masal dinlemeyin

bak egegübrede masalımızı dinledin ve çok da kazandın..şimdilik de millete masal dinlemeyin diyorsun... önce kendin uygula sonra da başkasına söyle...
    sana tek tek cevap yazdım...anlar mısın ?? sanmıyorum...yine ileri geri konuşmaya devam edersin..senin işin bu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. agresif bir gün bu keskin sirken seni fena halde yakacak...benim ile ilgili bir sorunun varsa özelden bana yaz...burada forumu rahatsız etme...seni özelime bekliyorum...ama sakın küfür etme...insan gibi konuş sana özelden de cevap vereyim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Moderatör bile geldi, tüm kamuoyu önünde "ARSIZCA yazmaya devam ediyorsunuz" dedi...Lan insanda 1 gram şeref, haysiyet olmaz mı arkadaş ??? Nasıl bir kişiliksiz siz yahu, alenen hakaret edildi size, o bile vız geldi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Moderatör bile geldi, tüm kamuoyu önünde "ARSIZCA yazmaya devam ediyorsunuz" dedi...Lan insanda 1 gram şeref, haysiyet olmaz mı arkadaş ??? Nasıl bir kişiliksiz siz yahu, alenen hakaret edildi size, o bile vız geldi...
    ben yorumlarımı yapıyorum...bana sataşan bu yüzden de arsızlık yapan agresiftir...ona özelden yaz diyorum...forumu kirletme diyorum..umarım dediğimi yapar...

5. Yalıtım sektörünün üretimden satışlarının 2 milyar dolara, toplam yalıtım sektörünün tüm hizmetler dahil 7 milyar
    dolara yakın bir büyüklüğe ulaşmıştır. 2024 yılında hız kazanması beklenen kentsel dönüşüm hareketiyle birlikte
    büyüme ivmesinin artacağı öngörülmektedir.

Pandemi yorgunluğu, küresel iklim krizinden kaynaklı baş edilmesi güç doğa olayları, Rusya-Ukrayna savaşı, son
    yılların en büyük problemlerinden enerji krizi ve ülkemiz açısından 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketi
    gibi gelişmelerin yaşandığı 2023 yılı karamsar bir tablo ortaya koysa da tüm olumsuzluklara rağmen sektörler 2024
    yılı için hazırlıklarına son sürat devam etmektedir

faaliyet raporundan bir kesit...tokinin başrolde olacağı bir kentsel dönüşümden sektör ve berkosanın ciddi beklentileri var....bizim aylardır söylediklerimiz faaliyet raporunda da yer almış...berkosanın ürünleri inaatın bitmesine yakın ince işçiliklerin olduğu yerlerde kullanılıyor...

6. Şirketimiz, kuruluşundan itibaren önderlik ettiği ülkemizin izolasyon sanayi sektörü içindeki seçkin yerini korumakta
    ve imalat çeşitlerine eklediği yeni mamüllerle faaliyet gösterdiği sektörü daha da geliştirmektedir
    .

buda başka bir kesit...

7. Çapraz bağlı polietilen köpük malzemeden üretilen ve kapalı gözenek yapısına sahip, neme dayanıklı, elastik,
    kokusuz, insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde ve ağır metal bulundurmayan, zamana bağlı aşınma ve
    deformasyon oluşmayan, küf mantar, bakteri içermeyen, Foamex, bina izolasyonunda ses ve ısı yalıtım
    konforlarının sağlanmasında esnek üretim seçenekleriyle çözümler sunmaktadır.

İmal etmekte olduğumuz diğer ürün gruplarımızda; PE (Polietilen köpük) ve Balonlu Naylon ve PE Film’dir. Bu
    ürünlerimiz özellikle ambalaj, ısı ve soğuk tip izolasyon uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

inşaat sektörüne yönelik yaptıkları ürün anlatılmış...ses ve ısı yalıtımında kullanılıyor ürünler...

8. şimdi de benim de çok merak ettiğim aynı sektörden DNISI ile temel anlamda bir karşılaştırma yapmak istiyorum...

...............................DNISI.............. ...BERKOSAN
    Dönen varlıklar.........385......................250
    nakit ve benzerleri......90.......................39
    kısa v. borç................149......................107
    finansal borç...............106......................14
    uzun v.borç..................192.....................30
    finansal borç.................74.......................25
    öz kaynakları.................947.................... .484
    ödenmiş sermaye............120....................31
    ciro...............................194............ ........307
    net kar...........................2 ......................27,7
    ihracat oranı....................%16.................%70
    net döviz pozisyonu...........6.........................90
    piyasa değeri....................2 milyar tl.............800 milyon tl
    halka açıklık......................%43,5................ ..%66,79

Sayfa 830/882 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •