agresif bir gün bu keskin sirken seni fena halde yakacak...benim ile ilgili bir sorunun varsa özelden bana yaz...burada forumu rahatsız etme...seni özelime bekliyorum...ama sakın küfür etme...insan gibi konuş sana özelden de cevap vereyim..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Moderatör bile geldi, tüm kamuoyu önünde "ARSIZCA yazmaya devam ediyorsunuz" dedi...Lan insanda 1 gram şeref, haysiyet olmaz mı arkadaş ??? Nasıl bir kişiliksiz siz yahu, alenen hakaret edildi size, o bile vız geldi...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yalıtım sektörünün üretimden satışlarının 2 milyar dolara, toplam yalıtım sektörünün tüm hizmetler dahil 7 milyar
dolara yakın bir büyüklüğe ulaşmıştır. 2024 yılında hız kazanması beklenen kentsel dönüşüm hareketiyle birlikte
büyüme ivmesinin artacağı öngörülmektedir.
Pandemi yorgunluğu, küresel iklim krizinden kaynaklı baş edilmesi güç doğa olayları, Rusya-Ukrayna savaşı, son
yılların en büyük problemlerinden enerji krizi ve ülkemiz açısından 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketi
gibi gelişmelerin yaşandığı 2023 yılı karamsar bir tablo ortaya koysa da tüm olumsuzluklara rağmen sektörler 2024
yılı için hazırlıklarına son sürat devam etmektedir
faaliyet raporundan bir kesit...tokinin başrolde olacağı bir kentsel dönüşümden sektör ve berkosanın ciddi beklentileri var....bizim aylardır söylediklerimiz faaliyet raporunda da yer almış...berkosanın ürünleri inaatın bitmesine yakın ince işçiliklerin olduğu yerlerde kullanılıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Şirketimiz, kuruluşundan itibaren önderlik ettiği ülkemizin izolasyon sanayi sektörü içindeki seçkin yerini korumakta
ve imalat çeşitlerine eklediği yeni mamüllerle faaliyet gösterdiği sektörü daha da geliştirmektedir.
buda başka bir kesit...
Çapraz bağlı polietilen köpük malzemeden üretilen ve kapalı gözenek yapısına sahip, neme dayanıklı, elastik,
kokusuz, insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde ve ağır metal bulundurmayan, zamana bağlı aşınma ve
deformasyon oluşmayan, küf mantar, bakteri içermeyen, Foamex, bina izolasyonunda ses ve ısı yalıtım
konforlarının sağlanmasında esnek üretim seçenekleriyle çözümler sunmaktadır.
İmal etmekte olduğumuz diğer ürün gruplarımızda; PE (Polietilen köpük) ve Balonlu Naylon ve PE Film’dir. Bu
ürünlerimiz özellikle ambalaj, ısı ve soğuk tip izolasyon uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.
inşaat sektörüne yönelik yaptıkları ürün anlatılmış...ses ve ısı yalıtımında kullanılıyor ürünler...
şimdi de benim de çok merak ettiğim aynı sektörden DNISI ile temel anlamda bir karşılaştırma yapmak istiyorum...
...............................DNISI.............. ...BERKOSAN
Dönen varlıklar.........385......................250
nakit ve benzerleri......90.......................39
kısa v. borç................149......................107
finansal borç...............106......................14
uzun v.borç..................192.....................30
finansal borç.................74.......................25
öz kaynakları.................947.................... .484
ödenmiş sermaye............120....................31
ciro...............................194............ ........307
net kar...........................2 ......................27,7
ihracat oranı....................%16.................%70
net döviz pozisyonu...........6.........................90
piyasa değeri....................2 milyar tl.............800 milyon tl
halka açıklık......................%43,5................ ..%66,79
Yer İmleri