Sayfa 831/898 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Sonuç:
    SASA'nın tahtacısının ve şirket sahibinin (her ikisinin aynı kişi olduğunu tahmin ediyorum...) çok dürüst insanlar olmadığını ve yatırımcı dostu olmadığını akılda tutmak gerekiyor.

Tek amaçları... ellerine geçen her fırsatta... bir yandan hisseye yeni giren kişileri hapsedip paralarını kullanmaya çalışmak, diğer yandan da yüksek fiyattan girmiş olanları bıktırıp bu fiyatlardan sattırmaya çalışmak.. Onun için fiyata bakmadan... satanların malını alıyolar, isteyenlere de satıyolar.

Bu nedenle SASA yatırımcı ilişkilerinden medet ummak, düzgün ve akılcı bir cevap beklemek gereksiz ve yersiz. Yatırımcısını yanıltmak için her türlü yalanı söyleyebilirler ve şaklabanlığı yapabilirler (ki yapıyorlar). Verilen cevaplar standart ve ezberletilmiş cevaplar. Küfür etsen bile aynı cevabı veriyolar (ya da vermiyolar).

Örnek 2023 de açılacak dedikleri tesis açılışı 2024 ikinci yarısına kaydırıldı... Muhtemelen o da olmayacak ve 2025'e sarkacak... Bunun böyle olacağı 2023 de bilinmiyor muydu (ya da şu an bilinmyor mu?)? Gayet iyi biliniyor. Ama amaç ne? Yatırımcısını kandırmak, yanıltmak ve dolandırmak...

Yakayı SASA'ya kaptıranlar kaptırdı... Ama bu yazdıklarım yeni girecek arkadaşlar için dost tavsiyesi olsun. Şirkete yön verenler dürüst değiller ve şirket kurumsal bir şirket değil....

Ama bu yatay hareket ile yeni yatırımcı bulacaklarını da sanmam. Bu kadar beklemişlerin de artık ellerindekini satacaklarını sanmam (satacaklar satmıştır). Yani bu dolandıcılık tezgahına devam edeceklerse... öyle ya da böyle fiyatı yükseltmeleri lazım. Ne kadar yükselir? Umarım enflasyon kaybını telafi edecek kadar yükselir.

Ama yükselirse de.. işte o zamanda karıncalar balıkları yer... Elbet karıncalara da sıra gelecektir.

tahtaci ve sirket sahibi tabikide ayni kisi , sirket sahibi; fabrikasi Halka arz olduktan sonra tahtayi bi baskasina birakmazki , yoksa balinalar tum hisseleri ele gecirir sirketle kedinin fareyle oyun oynadigi gibi oynarlar , ustelikde sirketin hisselerinin buyuk bolumunu ele gecirerek sirketle ortak da olurlar o yuzdende tahtaci sirket sahibine calisir patronun cikarlari dogrultusunda hissenin yonunu belirler ,Halka arz olmanin asil sebebi tahtadan bu al satlar ile para kazanmaktir !!

bu Adam kotu bi Adam degildi , ana baba terbiyesi, ahlaki almis biri , benim bi personelim vardi ayrildi Gaziantepe dondu ,hali fabrikasinda calisiyordu Ben ilk zamanlar patronu merak ettim nedir kimdir nasildir diye benim bu personelimi aradim , dediki Ben onun fabrikasinda calismiyorum farkli bi fabrikadayim ama patron cok iyi biri butun Gaziantep onu tanir dedi , fabrikasinda calisan tum iscilerine ev Aldi herkesi evsahibi yapti dedi , iscisine karsi cok iyi biri , mert , comert ,baba birisi dedi , herkes o adamin fabrikasinda ise girmek icin can atiyo dedi ........ tarihte hangi fabrika sahibi iscilerine ev almistir ? bu Kadar parayi iscisine harcamistir ? sorarim size , Adam ozunde iyi bi Adam iyi bi insan olarak yetismis ama ne olduysa bu son bi kac sene icinde oldu , daha evvelki yillardada hissenin durumu kotu gidiyo diye sikayetler yapilinca yatirimci danismanina ,patron Geri alim karari aciklamisti ve Geri alim yaparak hisseyi ucurmustu o zamanlar ,aglayan kimse kalmamisti patron sayesinde , ama bu son bikac senedir ne olduysa Adam bozuldu , bi laf var para bi cok kimseyi bozar diye , Adam zenginlestikce daha cok zengin olma hirsina kapildi , buyuyeyim derken para adami eline gecirdi diye dusunuyorum , cunku son toplantisini dinledim Adam da bu sikayetlerin son derece farkinda ve dedi ki bu yillara Kadar hep ortaklarimiza kazandirdik sadecegecen seneden beri hissenin durumu Boyle demisti , yani simdiye Kadar kimseyi zorda birakmadik hep kazandirdik demeye calisti ,

isin ozu ; sirketin bi vizyonu var buyume odakli atiliyor her adim, buyumeye giderken sirketteki her departman yada fabrikanin mesul mudurleri planli projeli ayrintili raporlarla patronun karsisina gelirler ve ne yaparlarsaa nasil yol izlerlerse neleri nasil basarabileceklerini ayrintili bi raporla patrona sunarlar , bu her sirkette boyledir !! tabi bu mudurler patrona nasil para kazandiracaklarini anlatirlar patron sadece bunlari bilir , hic bi mudur biz bunlari yaparken ky zor durumda kalacak parasi p.c olacak disinden tirnagindan ayirdigi para eriyip gidecek demez !! bu konulara girmez kimse , sadece nasil para kazandiracaklarini raporlarlar , patron zamaninda bu pay satisindan sonra tahsisli sermaye artirimina gidildiginde ky nin anasi bellenecek diye bilseydi zannetmiyorumki bu ise okey desin , Kabul etmezdi muhtemelen , belki simdi biliyor ama ilgili mudurler ileride soyle olacak Boyle olacak hisse fiyati bu kademelere geldiginde ky yine kaybettigini Geri kazanacak diye raporlama yapmistir patronu teskin etmislerdir diye dusunuyorum , kendinizi o sirkette calisan ilgili mesul mudurlerin yerine koyun izleyeceginiz yol Boyle olurdu diye dusunuyorum ,
    sirketin bu son zamanlardaki her hareketinden para kazanmak icin atilan profesyonelce adimlar oldugunu Ben gorebiliyorum hisse fiyati konusunda,
    hisse tahtaci tarafindan Halen toplanmamis, bu; havadaki oksijenin varligi Kadar bir gercek !! tahtaci bu tur hamlelerle hisseyi ele gecirmek istiyor ama bu zaman Kadar Halen emelini gerceklestiremedi istedigi Kadar cunku , sasa hissenin bir gercegi var ; sasadan zamaninda herkes ciddi kar ettigi icin herkes hisseye asik kimse elindeki Mali kaptirmak istemiyor , herkes simdiye Kadar hissenin verdigi bu bedelsizlerin sayesinde maliyeti sifirin altinda bunu herkes biliyor dahada kazanacagim diyor ,herkes hissenin bilincindeyken bu yuzdende kimse mal satmiyor , zararda olanda zararda oldugu icin satmiyor , tahtaci ile ky arkasinda soguk bi Savas var hisseyi ele gecirmek yada hissesini kaptirmamak konusunda

gecen bilancoda hisse zarar gosterdigi halde bu sene hic bi Bedelsiz veremeyecegi halde sirket yedek akcelerden ve olaganustu durumlar icin ayirdigi akceleri kullanarak bedelsiz verme karari Aldi ustelikde gecmis senelerde verdiginin tam 7 kat fazlasini Verdi ,

akilli bi insan bunun neden Boyle oldugunu kestirebilmesi lazim , sirketin buyurken acacagi fabrikalari icin financial lazim , kredi kullanip faiz odeyerek yani faizle borclanmak yerine hisse satisindan para kazanmak cok daha avntajli , satacagi hisselerde; bu bedelsizden bolunmeden elde ettigi hisselerden faydalanacak , bu yuzden bolunmeye giderek hisse adedi cogallttiki satabilecegi hisse Olsun , ayrica sermayesinide yukari cikarabilsin ,hisse satisi icin gerekli bi arguman bu ,

bu yuzden tahtaci hisseyi yukseltmeden once ky elinden hisse alabilmek icin son cirpinisi bunlar , patron satacagi hisseyi 5 bucuk liralardan yabancilara satacagini dusunmuyosunuz heralde , hisseyi ne Kadar yukseltebilirse satistanda o Kadar fazla kar edecektir , bu nu bildigimden ileri vadede hissenin yukselecegini Ben zaten biliyorum o yuzdende hisse fiyatiyla ilgili benim bi kaygim yok ( sadece ileri vadede pay satisi yaparsa benimde izleyecegimm yol bellidir bunu onceki yazimda belirtmistim )

bedelsiz vereck diye hisseye ziplayanlari terste birakti stop lose yapanlarin elinden Aldi hisseleri ,Kari oldu tahtacinin, bedelsizden sonrada bu ciddi hisse dususunu gorupte hisseye olan inancini yitirenlerdende hisseyi satanlardanda hisseyi ele geciriyor Azar azar, planli yapilan tahtacinin profesyonel hareketleri bunlar,

benim acimdan sikinti yok , Kim demiski sasa diger hisseler gibi para kazandirmiyor , Ben bugunde yaptim trade !! Allah bin bereket versin , hisse dustugu surece Ben trade yaparak lot yukselterek para kazanirim , hisse yukselmeye basladigindada bu kazandigim arttirdigim lotlarin bana nasil para kazandirdigini oturur seyrederim ,

her zaman diyorum , sasa hissesinde en buyuk parayi dususlerden kazanirsiniz diye , trade yaptiginizda bu dususlerden her zaman kazancli cikarsiniz ,

herkes bol kazanclar

2.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    SASA hissesi ile hiç ilgisi olmayan kişilerin, burada insanları elindeki SASA hisselerini satmalarına için bıkmadan usanmadan yaptıkları yönlendirme, aşağılama ve provoke etme amaçlı söylemleri nedeni ile bu forumu bundan sonra takip etmeyeceğimi ifade ediyorum. Bu kişilerin de mutlaka bu yaptıklarından bir şekilde bir çıkar sağladığına inanıyorum.

Bireysel tepki bir işe yaramaz diye düşünen arkadaşlara da, bişey ifade etmese de en azından insan tarafını belli etmeli diye düşündüğümü belirtmek isterim ve herkesi aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum. Burası bu iyilik meleklerine kalsın... Site yönetimi de bu provökatörlere ses çıkarmadığına göre burası onların çöplüğü..
    Sn.kardamadam06 forumu terketmemelisin.Burası kimsenin tekelinde değil.

3. Sasa ın fiili dolaşımı neden % 5.35 lere düştü. Hatamı var acaba diye düşünerek İş yatırım, Tacirler ve Foreks uygulamalarına baktım hepsi aynı. Yanlış hatırlamıyorsam fiili dolaşım % 23 küsürlerdeydi. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal... Yazıyı Oku
    Sasa ın fiili dolaşımı neden % 5.35 lere düştü. Hatamı var acaba diye düşünerek İş yatırım, Tacirler ve Foreks uygulamalarına baktım hepsi aynı. Yanlış hatırlamıyorsam fiili dolaşım % 23 küsürlerdeydi. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
    sasa fiili dolasimi yuzde 22.97 , Halen Boyle ama o yatirim sirketleri neden Boyle bi ortak karar almis gibi ayni rakami vermisler ilginc bi durum , ama yanlis bi bilgi paylastiklari kesin

5.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    sasa fiili dolasimi yuzde 22.97 , Halen Boyle ama o yatirim sirketleri neden Boyle bi ortak karar almis gibi ayni rakami vermisler ilginc bi durum , ama yanlis bi bilgi paylastiklari kesin

KAP ta yayinlamadikları gizli bir geri alım mı yoksa?

6. Yada bedelsizden sonra teknik bir durum mu?

7. Hayırlısı bakalım. Bir kaç gün sonra yine kontrol edeyim

8.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    Siz yazınca ben de işlem yaptığım aracı kurumun tablolarına baktım, evet halka açıklık % 5,35 görünüyor. Şirket hisse geri alımları yaptı da kap'a bilgi verilmedi mi ? yoksa hatalı bir bilgi mi görüyoruz, ben de anlayamadım doğrusu
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 831/898 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •