Sayfa 832/940 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yamanların demırım ben unuttun heralde hatıp
    Az önceki yazıyı ,bu kısa esprini okumadan yazmıştım.Neyse sen de benim gibi alttan almışsın.Kapatalım bu konuyu.....Yazmaya devam edelim Kwon3.....Yahu şu adını da değiştir.Anlamını söyle de öyle hitap edeyim.
    Ank 11 dostum devam ederim yazmaya ....!!!!

Kwon3 de benim gibi alttan aldı ve kalbimi yumuşattı.Kwon3 dostum hakkını helal et.Gerçi çok kötü birşey demedim.Seni ben böyle sevdim gerçekten.Neyse kısa dünya .Hakkını helal et dostum.....Emanuke aynen hisselerdeki hızlı alsatlarım gibi çok hızlı bir DUYGU DÖNÜŞÜMÜ yaptım.Sen de aynı

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Tatarım sen yaz açıkcası senin yazıların hoşuma gidiyor...Tarzın karakterin iyi!!!kown 3 de seni seviyordur...Kazancın bol olsun...
    Yazarım reis ara ara......Allaha emanet olasın.% 50 tspor ile devam ediyorum.Kablo da da BOMBALI SAATİ tutmaya devam ediyorum.Dobur da yarın bir miktar daha satacağım.Kademeli satıyorum.Bir türlü bitmedi.Birgün elimdekilerle tabanlara yakalanacağım ama artık bu lotlar sıfırlasa da beni etkilemez

3. Kwon3 dostum önceki ANAKARARGAHIMIZ HUBVC idi......Şimdi de ANAKARARGAHIMIZ tspor sayfası olsun....!!!!

Her hisseden yazarız kafamıza estiğinde.Ben de kablo ve dobur sayfasına yazmayayım da kimseyi etkilemeyeyim orada.Gerçi yükselişin maniplatif grup yükselişi ve bir SAADET ZİNCİRİ olduğunu az çok belli etmiştim orada.Gerçi bizim anlatmamıza da gerek yok.Tüm Türkiye de tüm borsacılar 10 gündür kablo ve dobur u konuşuyor .

4.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Kwon3 dostum önceki ANAKARARGAHIMIZ HUBVC idi......Şimdi de ANAKARARGAHIMIZ tspor sayfası olsun....!!!!

Her hisseden yazarız kafamıza estiğinde.Ben de kablo ve dobur sayfasına yazmayayım da kimseyi etkilemeyeyim orada.Gerçi yükselişin maniplatif grup yükselişi ve bir SAADET ZİNCİRİ olduğunu az çok belli etmiştim orada.Gerçi bizim anlatmamıza da gerek yok.Tüm Türkiye de tüm borsacılar 10 gündür kablo ve dobur u konuşuyor .
    Öyle olsun reis sıkıntı yok .

Devam pampa
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Öyle olsun reis sıkıntı yok .

Devam pampa
    Alem adamsın kanki

6. Borsa da tatarı tek geçerim...Cesaretli,sözünü esirgemeyen eğlenceli birisi...Kimseye zararını görmedim..Aksine faydası olmuştur...Tatarın takıldığı hisseleri önceden bilsem gözü kapalı girerdim..Bende de biraz deli cesareti var...Geç öğrenmiş oldum...Tatarım kown 3 özleden de bi ara seni sormuştum...Sen kaybolma başkan...İnan stres atıyoruz sayende...Kralsın...kown3 de kral...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Ağalar sakin olun nasılsınız hal keyf nasıl vay arkadaş dobur benim eski hissem 2.45 ten almışlığım vardı o zamanlar çok acemiydim nasip değilmiş ama namıssız hergün up up Tatar yeni tahta oldu mu haber et

8. Aman arkadaşlar diyeyim çok dikkat Li olun durumlar karışık alan alır satan satar ama dikkati bırakmayın çok ters hareketler yapıyor üzülmeyin derim iyi akşamlar

Sayfa 832/940 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •