Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Adamlar zevk alıyorlar bu türev işinden.
    Para benim olmazsa bende zevk alırım Ne güzel yönettik diyorlardır şimdi bide Aylığa değil yıllığa bakında derler gerçi bişey denmiyordu bunlara

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    400k acc mi tcd?
    296 k tcd yaptim
    Ondan ciktim
    Hanimin baskisi yuzunden
    400k acc girdim
    10 gunde sifir tl karla ayrildim
    Tcd den cikmasam 50k karim varmis

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    dolarda yükseliş kaçınılmaz torpiğini takip etmediğin için çıkaramıyorsun... ben benim tabii ki... eski lucky investor = hamza sütbıyık ( kullanmadığım yedek pasaportum Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) ... teeee çok eski yazılarıma da , uzun vadeli yatırımcı torpiğinden bakabilirsin , eski forumdan bu forumdan değil.... bir analiz yöntemi olarak , rüppel akbabası ile algorist bakış da bana aittir ... sen hiç st. tropez' de seksek oynadın mı ? cafe trend trade e git sor bakalım sütbıyıkı
    Hamza bey
    Siz hekimdiniz degil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Azalıyor hisse fonlar ve borçlanma araçları fonları ST1 var sanırım sizde
    STH olacaktı olamadı, artık ST1'i izleyeceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hamza bey
    Siz hekimdiniz degil mi?
    o bir şaka yahu , değilim
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    o bir şaka yahu , değilim
    Bence degil ustadim 🤗🤗🤗🤗

7.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    dolarda yükseliş kaçınılmaz torpiğini takip etmediğin için çıkaramıyorsun... ben benim tabii ki... eski lucky investor = hamza sütbıyık ( kullanmadığım yedek pasaportum Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) ... teeee çok eski yazılarıma da , uzun vadeli yatırımcı torpiğinden bakabilirsin , eski forumdan bu forumdan değil.... bir analiz yöntemi olarak , rüppel akbabası ile algorist bakış da bana aittir ... sen hiç st. tropez' de seksek oynadın mı ? cafe trend trade e git sor bakalım sütbıyıkı
    Vay lucky investor hocam, şükür kavuşturana

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bence degil ustadim ��������
    siz istediniz diye doktor olamam ... meslek hayatımda binlerce vaka gördüm diye yazınca doktorum mu demiş oluyoruz ? panamada armatörlük yapıyorum... bildiğin panama ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •