Sayfa 833/992 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Aynen
    Arada bir düşüyoruz maalesef
    Uğraşmaya değmez(Aziz nesin ruhun şad olsun)
    O kadar borca girmiş ülke Ve maalesef her şeyini satmış hala elektrik süpürgesi
    Ahahaha ama üç farklı boyda...

QUOTE=Şakir;4445201]Kendinizi küçümsemeyin arkadaslar. Damat bakan bey cıkıp demedimi reis uzay yol yapıyorum dese inanacak kitle var diye. Acın youtube bakın.

Zekanızla dalga gecıyorlar ama biri gelip elektrık süpürgem yoktu 1997 de şimdi süpürgem var dıyor. Bolluk bu değil arkadaslar. Abd de insanlar 6 ay asgari ücretle alman malı arac alıyorlar. Kendı parasıyla borclanmadn. Sende alırsan bolluk bu. Senın elıne kredi kartını vermısler istediğini alıyorsun bunu bolluk zannedıyorsun zengınlık zannedıyorsun .[/QUOTE]

Dikkatörlerle aptallar
    Firavunla köleler beraber yürür.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. burada ne olmuş ortam çok fena içeri gireyim dedim https://www.youtube.com/watch?v=uwZZ1aY4KUg içerisi böle olmuş ben tekrar ideal bölümüne kaçayım
    )

4.  Alıntı Originally Posted by Kfy96 Yazıyı Oku
    Somut örnek alalım
    Ben turist rehberiyim (dim)
    Aklıma tek örnek şu geliyor telefonlar biz de daha iyi çekiyor (o da göreceli)
    Sizden örnekler duymak istiyoruz
    Buyurun lütfen...
    Evet iyi çekiyor mesela benim 4 çeker denilen gsm operatörü cadde nizam olduğu halde hiç
    Çekmiyor salonumda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Dün paşa görevden alındı niye alındı pasifize edildi. Erdoğan görevden aldı kararname ile peki kim istedide aldı bu kararı. Günübirlik ülke yönetiliyor.

Rusya 15 temmuz u ben ifşa ederim diyor oraya yanasıyorsun s400 alıyorsun. Abd reza elımde herşeyi itiraf etti diyor s400 ü kuramıyorsun. İngilizler katar eliyle fabrikalarını en güzel yerlerini alıyor ses cıkarmıyorsun. Tank paletine şeker fab kdr satıyorsun.

Hergün biri birşey istiyor biri tehdit ediyor mecbur yapıyorsun. Ülke artık şahıs meselesine indirgendi elde avucta birşeydr kalmadı.

Bunları görmek için alim olmaya gerek yok . paşa alınıyor fetöcüler bayram yapıyor niye alındı kardesım dıyoruz. Hiçbirşey bulamıyor bu seferde devlet aklı diyor biz anlamayız. Herşey satılıyor dıyorsun devlet aklı dıyor.

Ecevite nıye küfür edıyorsun ozaman o bilmiyormuydu satmasını satardı kahraman olurdu. Madem herşey bukdr basitti. Kim yerli milli peki.
    insanoğluna iyilik yaramaz vurucaksınn hakaret edeceksin aşağlıycaksın her türlü eziyeti yap senden iyisi yok..

6. Evvelsi gün kanal ın birisinde 2 akp li üniversite öğretim görevlisi ile iyi partinin hukukçu bir mv li tartışıyor.
    Akp li çok zeki sözde hocamız almış eline bir kağıt 18 senede yapılanları sıralıyor. Kendi çapında show yapıyor. Maddenin birisinde; "akp döneminde sosyal yardımlar 1 milyar TL den 46 milyar TL ye çıktı" dedi.
    İyi partili mv öyle bir cvp verdiki, bizim yandaş hoca gıkını çıkartamadı. Cevabı şu oldu;
    "Kendi ağzınızla söylüyorsunuz, yani devletten yardım alanların sayısı 46 kat artmış. Yani halk yoksullaşmış".
    Lütfen gereksiz yere yazıpta forumun zamanını boşuna harcamayın yandaş arkadaşlar.
    Komşumuz Gürcistan ı biliyorsunuz arkadaşlar. Orada yeni hat almak sadece ve sadece 1 lari, yani 2 TL. En ucuz tarife ücretsiz. Bu tarife de 100 sms, 100 dk konuşma ve 100 mb internet var. Bir kere tarifeye geçtinizmi ömür boyu devam ediyor. Hat kapanma, mecburi kontör yükleme gibi şeyler yok. 2 sene önce gitmiştim. Hattı o zaman almıştım. Kontrol ettim ve hala açık. Her ay kontör, sms ve internet yüklenmeye devam ediyor. Ve vergi yok.
    bizde en düşük yeni hat fiyatı 65 TL. Ortalama 95 tl. En düşük kontör yükleme tutarı 25 tl. Her ay 2.58 tl vergi kesiliyor. 6 ay kontör yüklemezsen hattı şak diye kapatıyorlar. Yurtdışından yeni telefon alınca 3 ay içinde kayıt zorunlu. Oda yaklaşık 1500 tl. İmei kayıt olayı sadece turkiye ve kktc de var. Dünyada başka bir ülkede yok benim bildiğim.
    Böyle bir dehşet vergi alan bir ülke nasıl bu kadar fakir olabiliyor anlayan beri gelsin. Bizler nedenini çok iyi biliyoruz.
    Küçücük Gürcistanı küçümseyenler var. Onlar bile bizi çoktan sollamış geçmiş. Geçerler tabi. Adamların cumhur başkanı normal bir makam aracı ve 2 polis aracı ile dolaşıyor. Cb binası tarihi eser şeklinde ve kapıda 2 tane polis var sadece.
    Ben bunu gördükten sonra hayran kaldım adamlara. AB boşuna almıyor adamları.
    Bizi neden AB ye almıyor bu gavurlar sizce.
    Onuda siz cevaplayın [emoji4]

7. Hala bu ülkede işler iyi diyen varsa pes diyorum yani ...pess.

8. Özellikle göreceli yazdım
    Genelden bahsettim...
    Hangi gsm olması da büyük faktör
    Avrupa’da veya dünyada turist olarak gsm seçme hakkın var ona rağmen genelde ! Bizden çok çok daha kötü...

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kendinizi küçümsemeyin arkadaslar. Damat bakan bey cıkıp demedimi reis uzay yol yapıyorum dese inanacak kitle var diye. Acın youtube bakın.

Zekanızla dalga gecıyorlar ama biri gelip elektrık süpürgem yoktu 1997 de şimdi süpürgem var dıyor. Bolluk bu değil arkadaslar. Abd de insanlar 6 ay asgari ücretle alman malı arac alıyorlar. Kendı parasıyla borclanmadn. Sende alırsan bolluk bu. Senın elıne kredi kartını vermısler istediğini alıyorsun bunu bolluk zannedıyorsun zengınlık zannedıyorsun .
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Evet iyi çekiyor mesela benim 4 çeker denilen gsm operatörü cadde nizam olduğu halde hiç
    Çekmiyor salonumda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 833/992 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •