Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bİzene?

Buradakilerle irdelemek gerekli.

Neymiş oradaki kongreye dalanlarda onbaşı bağlamında bile asker yokmuş.O darbe girişimi değilmiş.

Lakin buradaki Gezi olayları darbeymiş.

İlker paşa,Can Ataklı ve Yılmaz Özdil de darbe yaparlarmış.

Gündemi değiştirip gene mağdur edebiyatı yapmak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İçişleri Bakanı Soylu : Canan Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin soytarısıdır.

CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır.

DHKP-C ve PKK/KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesindeki 2019/171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır

İçişleri Bakanı : MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız,
    DHKP-C’li Ebru Timtik...

Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Whatsapp’in kullanıcı bilgilerini Facebook ve çalıştığı şirketlerle paylaşacağını bu paylaşıma izin vermeyenlerin 8 subat’dan itibaren Whatsapp kullanamayacağını belirtmesinden sonra Elon Musk bu mesajı atıyor . Bu mesaj sonrası musk’in bahsettiği uygulama ile hiç ilgisi olmayan signal advance isimli bir şirketin hisseleri borsada %91 primlendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bİzene?

Buradakilerle irdelemek gerekli.

Neymiş oradaki kongreye dalanlarda onbaşı bağlamında bile asker yokmuş.O darbe girişimi değilmiş.

Lakin buradaki Gezi olayları darbeymiş.

İlker paşa,Can Ataklı ve Yılmaz Özdil de darbe yaparlarmış.

Gündemi değiştirip gene mağdur edebiyatı yapmak.
    https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...m_medium=diger

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Cami imamının CHP’lilere yönelik paylaşımına suç duyurusu

Tokat’ın Erbaa İlçesinde cami imamı olan Ayhan Keskin, sosyal medya hesabından "Aşıyı önce CHP'lilere yapalım işe yararsa millet kurtulur, işe yaramazsa vatan kurtulur" şeklinde bir paylaşım yaptı. CHP İlçe Başkanı Hayri Kocaoğlu, imam hakkında suç duyurusunda bulundu.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...urusu-6203668/

İslam'da yalan

Riya

Sahtekarlık

Rüşvet,yolsuzluk,talan

VB.Kısaca

Oysaki geçmişte benim öğrendiğim ise Tüm canlıları sev yaradandan ötürü.

Şimdi daha net anlaşılıyor ATATÜRK'ün ne kadar haklı olduğunu.

Asker'e gitmeyen Osmanlı'da askerlikden muaf olanlar yüzünden geldiğimiz nokta.
    Yaradılanı, yaratandan ötürü sevmek lazım.
    Son düzenleme : selendi; 09-01-2021 saat: 19:18.
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türk telekom u dolandıran bu sahtekarın ne işi var?
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

7. '' Bu kredi hikayesi, Çukurova holdingin Türkcell hisselerini Rus Alfa şirketine kredi karşılığı rehin verdiği hisseler neticesinde, 2010 dan beri toplanamayan/ kar dagitamayan Türkcell yönetiminde ki kaostan dolayı, Kararnehmetlere verdiği kredi 1.6 MİLYAR dolar..
    Bu paranın 530 milyon doları büyük ortak iskandinav Telia verilerek verilerek ÇIRAK! çıkarıldı ve sepetlediler..
    Rus Alfa şirketinin Cukurovadan alamadığı kredi ve karına karşılık %12 olan hissesi %24e çıkarıldı.
    Çukurova ve Telia Turkcellden sepetlendi..
    Çukurova ve Teliadan kalan toplam %26 hisse TVF geçti..
    1.6 MİLYAR dolardan geriye kalan, 1 Milyar 70 milyon dolar ( Ziraatin batik kredisi olarak) UÇTU KAÇTI YOK OLDU..
    Belki bir yerlere KONMUSTUR!! ''

faceten alıntı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık Bakanı : Bugün tespit edilen 1.103 yeni hasta var. Vaka sayıları düşmeye devam ediyor. Ağır hasta sayısı 3.000’in altına geriledi. Kısıtlama ve tedbirler netice veriyor. Birlikte mücadele etmeye ve ülkemizi küresel salgının yıkıcı ektisinden kurtarmaya kararlıyız

Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •