Sayfa 834/992 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Hocam taktı yani. Milletden borc aldi verecem diye gitti kibrisa kumar oynadi.. isten atıldı perişan durum da. Bi hemsire kefil oldu kredisine kadının arabasi gitti. Kadin kanserden öldü derdinden..
    Kumarda sadece bir kisi kazanir. O da kumarhane sahibidir...diye ozlu bir soz aklima geldi.

Bu haberde basta mertkucukuncu hocama ve faiz bu yil daha da artacak diyen hocalarima gelsin...sayin bakanimiz bizzat ilk ppk toplantisinda faiz indirimi sinyalini vermemis. Net soylemis...

https://eksisozluk.com/eylul-ve-ekim...3273?a=popular

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Gün içinde HSBC de bundan farksız kur sunuyor
    Akşamları bunlarla uğraşmam
    Hsbc is degil. Neden mi? Tl de kaldiginiz vakit parayi ON a suremiyorsaniz ne yapacaksiniz? Yani makas dusuk diyorsaniz al satciysaniz ppf nu olmaz. Bankanin mutlaka ON imkani olmali...ben bu atagi ing den bekliyorum. Makasi uc kurus oluyor. Bunu dusururlerse yuru be yavrum derim

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu haberde basta mertkucukuncu hocama ve faiz bu yil daha da artacak diyen hocalarima gelsin...sayin bakanimiz bizzat ilk ppk toplantisinda faiz indirimi sinyalini vermemis. Net soylemis...

https://eksisozluk.com/eylul-ve-ekim...3273?a=popular
    Eylül ve Ekim için konuşmuş, Kasım ve sonrası için değil

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Siz uyuyun o sizin yerinize iş yapıyor, sabah uyandığınızda işlemleri yapılmış buluyorsunuz.
    Tfx i olupta uyuyabileni gormedik ustad. Hepsi investingte yada altininde nobette sabaha kadar. Stoplosslari surekli guncelliyorlar. Yani sizin dediginiz gibi emir girip uyuyabilen yok😀😀😀😀

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hsbc is degil. Neden mi? Tl de kaldiginiz vakit parayi ON a suremiyorsaniz ne yapacaksiniz? Yani makas dusuk diyorsaniz al satciysaniz ppf nu olmaz. Bankanin mutlaka ON imkani olmali...ben bu atagi ing den bekliyorum. Makasi uc kurus oluyor. Bunu dusururlerse yuru be yavrum derim
    Dediğiniz bankanın sistemi geceleri ve tatillerde de düşük makaslı çalışırsa kimse tutamaz onları.
    Çünkü TFX Target'in de PPF vb yönü zayıf

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tfx i olupta uyuyabileni gormedik ustad. Hepsi investingte yada altininde nobette sabaha kadar. Stoplosslari surekli guncelliyorlar. Yani sizin dediginiz gibi emir girip uyuyabilen yok��������
    Valla başıma geldi emir girip uyudum sabah stoplar patlamıştı, dolarları TL olarak buldumdu.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Eylül ve Ekim için konuşmuş, Kasım ve sonrası için değil
    Ustad benim anlamadigim onceden su aciklamayla beraber dolar enaz 20 kurus artardi. Simdi tepkisi dusus seklinde oluyor. Ne oldugunu anlamiyorum ama mutlaka birseyler oluyor

Sayfa 834/992 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •