gedik malı 1,47 kadar alıyor 1,40 zararına veriyorr az önce şirketi aradım gerekli açıklamaları niye bildirmiyorsunuz dedim toplantıdalarmışş bakalım kim neyi kullandı kalan haklar neler var merakla bekliyoruz tahtanın anasını aglattılarr
gedik malı 1,47 kadar alıyor 1,40 zararına veriyorr az önce şirketi aradım gerekli açıklamaları niye bildirmiyorsunuz dedim toplantıdalarmışş bakalım kim neyi kullandı kalan haklar neler var merakla bekliyoruz tahtanın anasını aglattılarr
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
ata 200 bin mal sattı tahtayı bozdu gedik 83 deniz 55 icbc 53 bin ilk alıcalar
701 bin lot kalmış kullanılmayan rüçhan gayet basarılı oldu bence bedelli süreci
Şirketimiz ödenmiş sermayesinin 20.540.000.-TL.'ndan 3.040.000.-TL.'na azaltılmasına ve eşanlı olarak 17.500.000 Türk Lirasından tamamı nakden karşılanmak suretiyle 20.540.000 Türk Lirasına çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanımı 04 Mayıs 2018 tarihinde başlayıp 18 Mayıs 2018 tarihinde sona ermiştir. Ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde, kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 701.849,090 Türk Lirasıdır. Kullanılmayan paylar 2 iş günü süreyle Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş Birincil Piyasa'da, 1 TL nominal değerdeki beher hisse fiyatı 1 TL'den az olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacaktır.
Halka arz esaslarını içeren Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu halka arz tarihlerinin belirlenmesi sonrasında; Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) (http://www.kap.org.tr), Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş.'nin internet sitesi www.ozbal.com ve Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin internet sitesi www.investaz.com.tr 'de yayımlanacaktır.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 gün süre dediği dün ve bugün mü yoksa bugün ve yarın mı ? bu çakalların kendisi alır yükselince işlem tamam der atlayana verir
Son düzenleme : ümit05; 22-05-2018 saat: 10:33.
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Ben bu özbal i seviyorum, çakallık yapayım derken hep kucağıma oturdu, iyi kazandırdı bana, 😀😁😂😂
Ulan A1 tahtaya neyi kusuyorsun
Böyle bir şey olamaz.
A1 capital tahtayı yıktı geçirdi.
Gerçekten içler acısı.
Birincil pazardaki malları düşükten almak için fiyatı aşağıya veriyorlar.
Inanılacak gibi değil.
Erciyas grubu seyrediyor.
şu günlerde yatırımcının yanında olsanıza.
Iki kere birleşme kararı aldınız?
Ikiside umutlandırdı bizi.
Ikiside kabul görmedi.
Neden yatırımcıların geçmişteki haklarını koruyun dedi spk.
Siz ısrar ettiniz.
Erciyasın sahibi siz erciayas çelik boruyu halka arz etseniz 15-20 milyon harcarsınız?
Geli şu birleşmeyi yatırımcı lehine yapında herkes sevinsin.
çok bekledik.
Bedelliye girdik.
çok zaman kaybettik.
çok para kaybettik.
Neden bu ilgisizlik.
Buradan mal satılmaz.
Hesaplama yapalım.
1.32*20540= 27 112 800
17 500 000 tl para girdi.
27 112 800 - 17 500 000= 9 612 800 tl ye düştü değeri.
Sermayeye bölersek.
Hisse 0.47 kuruşa düştü.
Yazık.
Vallahi yazık.
şirketi arayalım.
Birbirimize destek olalım.
Bir aracı kurum şirketin değerini kaça düşürdü.
Yer İmleri