Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında söylemeye çalıştığım şuydu, herhangi bir enstruman için tavsiye verildiğinde bu tavsiyeyi verenin karşısındaki kişilerin şartlarını çok iyi bilmesi gerekir.
    O nedenle böyle bir tavsiyede bulunmak her zaman risk içerir. Herkesin finansal algısı bir olmadığı için de tavsiyenin içerdiği bu riski göremeyebilirler.
    Örneğin ileri yaşta bir emekli için döviz önemli olabilir, zira servetini korumak onun için çok daha önemlidir çünkü genç yaşlarındaki gibi gelir elde edemeyeceğini biliyordur.
    Daha farklı bir kişi ise yine tamamen farklı ihtiyaçlara sahiptir.
    Forumda çoğu kişi biribirlerini gerçekte tanımadığından (hatta gerçek hayatta da çoğu kişi birbirinin gerçek finansal pozisyonunu bilemeyebilir zira toplumumuzda bu bir nevi tabudur) bu tür bir çıkarım belirli zararlara yol açabilir.

O nedenle enstrumanın izlemesi muhtemel yolu daha teknik parametrelerle tarif etmek daha anlamlıdır. Ayrıca bu parametreler şeffaf ve sorgulanabilir olmalıdır.
    Bildiğini düşünerek sana itafen paylaştım.
    Burada herşey paylaşılmazki.
    Sen bana bakma, ben takılıyorum öyle. şahsen tanıyanlar bilir.
    Gerçi onlarda kalmadı yazmıyor yada kapattı.
    Saygılar Bol kazançlar

2. Euro try tutarlı hale döndü mü? Sanki döndü gibi euro usd ve usd try ile orantılı hale gelmiş mi?

G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. MB hala Analitik bilançoyu yayınlamadı.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben goremedim de, yengeniz gormus dun anlatiyordu.

Adam garantici bu yastan sonra, Unakitan ve Suat gibi sopayi yemeyeyim diye kaybolmuştur.
    yanında mücahit ve ihsan arslan vardı korkudan yanına korumasız gezmeyen adamları almış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    MB hala Analitik bilançoyu yayınlamadı.
    Seçim sonuçlarını sindirmekle meşguldürler.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında söylemeye çalıştığım şuydu, herhangi bir enstruman için tavsiye verildiğinde bu tavsiyeyi verenin karşısındaki kişilerin şartlarını çok iyi bilmesi gerekir.
    O nedenle böyle bir tavsiyede bulunmak her zaman risk içerir. Herkesin finansal algısı bir olmadığı için de tavsiyenin içerdiği bu riski göremeyebilirler.
    Örneğin ileri yaşta bir emekli için döviz önemli olabilir, zira servetini korumak onun için çok daha önemlidir çünkü genç yaşlarındaki gibi gelir elde edemeyeceğini biliyordur.
    Daha farklı bir kişi ise yine tamamen farklı ihtiyaçlara sahiptir.
    Forumda çoğu kişi biribirlerini gerçekte tanımadığından (hatta gerçek hayatta da çoğu kişi birbirinin gerçek finansal pozisyonunu bilemeyebilir zira toplumumuzda bu bir nevi tabudur) bu tür bir çıkarım belirli zararlara yol açabilir.

O nedenle enstrumanın izlemesi muhtemel yolu daha teknik parametrelerle tarif etmek daha anlamlıdır. Ayrıca bu parametreler şeffaf ve sorgulanabilir olmalıdır.
    Sn rxpu şunu da belirtmek isterim. İsim vermeyeceğim.
    BİST şirketleri içinde yaklaşık 40 şirkete yeminli mali müşavirlik hizmeti veren, bilanço hazırlayan Türkiye nin en büyük bürolarından birinin ortağı (çalışanlarından biri değil)
    Hisse net ilk üyelerindendi ve 15 senede 400 civarı bir paylaşımı vardı.
    Arkadaşı troll diye kapattı bu yönetim.
    Şu birkaç paylaşımcı dışında, paylaşımlara bakarmısın!
    Neyi ciddi yazabilirsin ki, ayrıca o kadar zaman ayırmakta ne kadar doğru.
    Eskidendi buranın tadı...
    Sizi tekrar tebrik ediyorum, klavyesi olan her paylaşımcı ya yardımcı olmaya çalıştığınız için.
    Saygılar Bol kazançlar

7. Ben 5.4 dan aldıkları mı verdim. Ama halen biraz daha var yine maliyeti oralar bekleriz veya kar cebe yakışır. Ama ben reise güveniyorum ve doları 10 tl yapabilir. Yaparsa akp yapar.

8. Borsada net yabancı satışı 387milyon TL'ye ulaştı.

Swap faizlerinde 500'ler görülüyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •