Geçmiş olsun elturco abi, tez zamanda çıkartırsın zararlarını, canını sıkma sağlık olsun.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Geçmiş olsun elturco abi, tez zamanda çıkartırsın zararlarını, canını sıkma sağlık olsun.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Hamdım Piştim Yandım
Elturco çok çok geçmiş olsun.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynısı başıma geldi ana yönüm short iken çok düştü tepkiyi alır geri shorta girerim dedim... son düşüncelerim oldu.
Yalnız, yanlış anlamazsan, benim o olayda en sevindiğim şey evet 120 bin gitti ama ilk anda kapattım pozumu. Kapanmamış olsa idim milyon zarar olabilirdi mart düşüşünde. Lütfen bu ihtimali de düşün nasılsa gelir vb desem bildiğin milyonluk olacaktık çok çok çok dikkat et selamlar sevgiler.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler abi.. şükür iyi geçiriyoruz..el turco nun yaşadığını ben Pegasus ta yaşadım hem de neler yaşadım..
Canı gönülden katılıyorum..
Sadece endeks sadece bir hisse ile olmuyor bu iş maalesef...
Toaso ve Kardemir shortuna deftere çizilmeden direk short mu yeaaa gibi bir yaklaşım kabul edemiyorum..
Toaso short dinlendiğinden beridir gidiyor Kardemir tarifi yapıldı spotta ki hedefe varilmadan asla short düşünülmemelidir..hem toaso hem Kardemir..
Bunu da belirttik..
Eski zirveye doğru yaklaşılan shortların çelikler adına günahı olmasa da mesela Kardemir için 8 değeri çok kritik değer..
Aynısı etegl de isdemir de de var ve tetikleme de olmadı..
Tüpraş 103 geçildiği an dük olur pull back li short denersin afedersiniz gidiyorsa bozarsin long olursun..
SHORT YÖNLÜ BU KADAR FANATİKLİĞİN ne gereği var..
Bu kadar bilanço ya bu kadar ucuz kalan şirket varken hala short yönlü düşünmek..
Bu forum aynı durumu sasa da da yaptı ki tek sahipli şirkette millet kendini birbirini gazladı.
Benim temkinli olum dediğim nokta budur.
Var mı elinde sasa short olan b*k vardır..
Bu işi yapacaksanız uzak vade yapınız diye çok dedim..
Tecrübe ile sabittir..
5 dk bir pozum bir gram kıymeti yoktur..
İnandırmaz ve tersine durumları kabul ettirmez..
200 ho da short denedim babalar gibi stop oldum..
200 yabana atılacak bir değer değildi..
Peki ya şimdi çok mu uzaklaştık..
Daha durun vadeli eski zirvesine giderken ki ısrarım gibi şuan ki durum hele bir belli periyotlarda görülsün de 1 dk lik periyotta yüzde 15 lik marj kar vs ne anlamı kalır.daha iyi anlarsınız..
Bu konuda ciddi anlamda yaklaşım ve strateji olsun jas iyiydi..
Uzak vade candır..
15 dk altında işleme gömülme gereği.de yoktur..bu benim tecrübem ister beceremediniz deyin isterseniz yapmıyor konuşuyor deyin..
Size kaldıraçlı piyasanın coin kısmından karlar atıyorum..niye
Spread açma makas kırma spotun önüne altına geçme gibi bir durum söz konusu olmuyor..
Kolay gelsin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen ne ara bu kadar zarar ettin yav.. üzüyorsunuz YEMİNLE...
Martta bi tur dayak yedik. Aidat.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun.
Bunun için kademeli poz açmak önemli. Bir de kaldıraç yani risk yönetimi önem arz ediyor.
Önemli olan çok para kazanmak değil. Aylık sabit bir gelir düzeyine erişebilmek.
Belli noktanın üstünde şort açmayın belki noktanın altında da long açmayın.
İnşallah zararlarınızı kurtarırsınız.
Hacim, para girişi, günlük alan satan isteği gibi gösteriyorlar. Bunlara bakmıyorum.
Benin noktalarım altta viop için 135000 altı long, 18000 üstü short kovalarım, kademeli açarım ve gelişmelere vs. bakarım.
500bin için 50 kontratı geçmeyin 1/1 bilemedin 1/2 kaldıraç.
Size vereceğim en büyük tavsiyem hafif uzaklaşmak..asla bu yanlış işlem ve ısrarı yadsımamanız..
Unutmaya asla çalışmayın...
Bakınız yerine koyuluyor 2 yılda o inanilmayan ralli de ve zaten elimde bulunan 5. Yılı.askin sasalar ile inanılmaz motive oldum ve kazandım.. ama şu var asla viop yapmadım..
Uzak vade spot gibi o düşüşlerde o kadar itirazlara rağmen 12. Ay vade krdmd petkm almıştım ilk toparlamada sattım..
Beklesem vop.portfoyu 100 kat olacaktı.. gerçi satana kadar da ardamarım çatladı ama verdi birşeyler..
İnsan bu gibi durumlarda daha temkinli oluyor çelik gibi sinirleri oluyor...
Endeks şuan 800 lere salmaya başlasa elimde 400 binden büyük portföy var sadece spotta yandı gülüm keten helva moduna girmiyorum sağır oldum bu konuda...
Trade edeceksem ona göre yaklaşır toplayacaksam ona göre yaklaşırım..stop olur kademe kovalar sınav varmış gibi kasarım..
Bunu bazen umursamadım da oluyor mesela Tüpraş ne kadardır elimde hatırlamıyorum ama formasyon gereği girmiştim..
Sayın.zindremed formasyon bilir hala elimde 4 ay oldu.herhalde bim 5 ay olacak.
Hala elimde sasa durur..
Demem o ki...
Yaptığınız hatayı asla unutmayın..ve kendinizi.daha da fazla ciddiye alın..
Başarır yerine koyarsınız..bunu tüm samimiyetimle yazıyorum..
Philip capital den yüksek lotla yan tahtalarda işlem yapan benim
...nerden nereye....
Yer İmleri