Tokatlı sert alım geliyor filan dedi ama
masak'a takıldı heralde gelemediler
Tokatlı sert alım geliyor filan dedi ama
masak'a takıldı heralde gelemediler
fonlar ülkeye girerken hafif bir ekonomik düzelme olur. sahte bir bahar bir zenginleşme olur.
çıkarken çok yıkıcı olur. vade bitince fiyatına bakmadan dövizini alır kaçar. ekonomide bu çok net kuraldır.
misal 33 tl'den faize girip %50 faizi alan 40 liradan dolar alıp kaçsa hiç zararı olmaz.
tabii bu çok önemsiz bir detay. siyasal islamcıların dinini yaşaması, dünyaya ayar verdik diye kasılması, zengin olması daha möhüm hadiseler.
audentes Fortuna iuvat
Hamdolsun hem müslümanız hem siyasal -sosyal-eşit ağırlık müslümanız.Bununla ilgili her sıfat medarı iftiharımızdır..
Bunlar ve gereği bizi öbür tarafta kurtaracak kimliklerdir.
Yeterki azgın kemalist olmayalım..Eline fırsat geçince inançlı kesime hayatı zulmeden ve onları bir kaşık suda boğan laiklerden olmayalım.(28 şubat)
Şimdilik HOBİDİĞE bukadar...Hazar yahudileri gelipte mahallede salyangoz satmasın...
Haydi bakayım..sen hala burada bu mum şurada bu direk diye diye ...milleti mallandır..
Bakın forum 24 saattir huzur içindeydi..taki bir zırto gelipte İSLAMA sataşıncaya kadar...
bas işine..forumu bloke etme..
Forumdaki adalete de hayranım..İLK TAŞI ATANA değil ona cevap verene ceza veriyor.
akbo geçen bana bold bold sallarkene pala gelip bold bold küsküyü vermişti ya unutma. sonra kapandım zaten yahh falan dedin.
gerçi senin parayla pek işin yok. cevap gelince mutlu oluyorsun. hayatın burası olmuş.
seni akşam akşam mutlu ettim. hadi gene iyisin.
audentes Fortuna iuvat
Bu ülkede ÇOGU KİMSE elinden geldiği kadar yandaş ve düzenbazdır...
Taksici, yolcuyu aldatır.300 tl fazla alır.Elinden gelen o kadardır..Üst düzey ise 20 mil. dolar çalar..Elinden gelen odur.Bu taksiciyi ondan daha namuslu yapmaz.Çünkü onun elinden gelen en fazla yolsuzluk odur.
Gücü elinde tutan.Adalete yön verir-etkiler.. ,dev kararları kendince çıkarabilir.
Ama basit bir yere atadığın kimse-yetkili de gücü nisbetinde yandaşlık yapar.
Olayın farklılığı,bunları diğerinden daha adil kılmaz.ÇÜNKÜ HERKES KENDİ GÜCÜNCE OLAYLARA TARAF OLUYOR VE YANDAŞ OLUYOR.Onunda gücü çok olsa onu yapacak...
Yani memlekette baştan aşağıya bir taraf-adaleti etkileme olayı var..HERKES GÜCÜNÜN YETTİĞİ KADARINI YAPIYOR..YANDAŞ-TARAF OLUYOR.
Onun için kimse üsttekilerin haksızlığını dile getirerek kendini aklamamalı...(yapanlar için diyorum..elbette bunun dışında olan kesim var)
(zaten üstteki yanlışlıkları defalarca kınıyoruz...)
Son düzenleme : ABKA; 21-08-2024 saat: 20:14.
Yer İmleri