Sayfa 835/991 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7921 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ne yapsın sizce CHP..?

Millet olarak bunları seçmişsin, onlarca kez oy verip, eçelliklerine bakmadan seçmişsin.

Adalet satılırken referandum da evet demişsin. Hatta bugün kü DEM partinin, o zamanki fikri hısımları kampanyalar yapmış.

Hukuk bu derece ayağa düşmüşken ne yapsın CHP ?

Millete silaha sarılın çıkın sokağa mı diyecek CHP, kendini sürekli arkadan vurmuş bu denli ahlaksız bir toplumu kurtarmak için kendini mi yaksın.

Boş yapmayın.

Bir öneriniz varsa yazın, yoksa siz de aileden CHP'liler gibi saydırın KK'luna.

Yaşam boyu yancılıkla hayatını sürdürmüş bomboş bir sürü zevat, tutunacak tek bir dalı yok, CHP'ye bok atıyor.
    Ataşehir Belediyesi kurulduğu günden beri chp de.
    Son döneme kadar B. ilgezdi idi başkan.İlk başkanlık döneminde, Eşi diş hekimi G. ilgezdi kuaförde sıra beklemek istemeyip kocasına şikayet etti, kocası kuaförü 1 hf. kapattı(kitabına uydurarak).Hanımefendi daha sonra KK tarafından önce milletvekili, takiben Gn. Bşk. Yrd. yapılarak ödüllendirildi.
    Ataşehir de 3600 lslak imzalı dilekçe ile KK na başkanı, bu olay, basına yansıyan A. ağaoğlu na daire karşılığı yağtığı kıyak ve en önemlisi emlak bankasının ataşehirliler için yaptığı sosyal tesisleri A. gül yakınına peşkeş çekmesi vb. sebeplerle şikayet ettik.KK tek cümle ile cevap verdi. Yerel yönetimlere karışmıyoruz...
    Son dönemde KK., imamoğlu çatışması nedeniyle B. ilgezdi aday gösterilmedi.
    Yeni başkan iyi niyetli gibi..ama Habitat ödüllü Ataşehir sokakları leş gibi. Çöpler doğru dürüst toplanmıyor, sokaklar pislik ve atık dolu, kırk defa yazdık. Şaka gibi o günlük toplanıyor. Bir dahaki şikayete kadar yine aynı.Hf. da bir online şik. yap, çöp toplansına döndü olay.
    chp bu kafada olduğu sürece 23 yıldır akp niye iktidarda anlamak zor değil.
    Son düzenleme : fanatik59; 31-07-2025 saat: 09:44.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Benim mahallede 4000 tl olan emlak vergisi 50 bin TL olmuş cadde üzerinde olanlar 80 bin pek çok kişi daha ayakta uyuyor muhtara asıldığı zaman görür özellikle popüler semtlerde inanılmaz artışlar var her konuda gak guguk adalet diyen chp bu konuda görmedim duymadım bilmiyorum diyor
    emlak vergisi değil o rayiç değer hesaplama yöntemini anlattım 50.000 dediğin rakamın vergisi 12.000-14.000 dir.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İyi de emlak vergisi zaten her yıl enflasyon oranında artmıyor mu bu nedir kazığın kazığı değilde ?

Bu yargıya götürülmelidir.Bir de TV lerde yayın yapılıyor rayiç bedeller 4 yılda bir artırılıyor diye sanki geçen yılki tapu masrafı ile bu yılki aynı imiş gibi .

Ayni şekilde emlak vergisi de öyle ben geçen yıl aynı emlak vergisini mi ödedim hayır .Var mı burada 4 yıldır aynı emlak vergisini veren . Artmıyor mu enflasyon oranında arkadaş.

Bu hesap yutturmacasi her şeyde yapılıyor yıllık kira enflasyonu yüzde 49 çıkıyor emekli zammı enflasyonu yüzde 30 larda çıkıyor neden , çünkü enflasyonu birinde basit topluyor birinde kümülatif topluyor .

Yani resmen sıktı artık , bir muhalefet partisi bunları anlatsın ve mahkemeye götürsün , ki muhalefet olduğu anlaşılsın

Ama bazı pek çok millet üyesi , sığır anlamaz kümülatif nedir basit nedir ? Mal gibi bakar Mööö diye ...Olmayanları tenzih ederim. Okulda ders çalışmaz , çarpım tablosu bilmez , yaşlanınca bu sol elinde ilaç poşeti sağ elinde ziraat bankası ATM kartı ile dolaşır , ama her konuda sağlam fikri de vardır.

Muhalefet yiğidim aslanım edebiyati yapacağına kapı kapı dolaşsın insanlara bu emekli zammı ile kira zammı farkını anlatsın .
    yeniden değerleme oranında artıyor yani her yıl enflasyonun yarısı kadar artıyor bazı yıllar onunda yarısı belirlenniyor
    malum ev fiyatları artış oranı emlak vergisi artış oranının 4-5 katı oluyor. o yüzden 5 yılda (sonu 5 ve 0 ile biten yıllatrda) bir güncelleme yapıyorlar her 5 yılda bir artış çoşkulu oluyor. 5 yılın sonunda saçma bi rakama düşüyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    emlak vergisi değil o rayiç değer hesaplama yöntemini anlattım 50.000 dediğin rakamın vergisi 12.000-14.000 dir.
    Valla o zaman milleti aydınlatsınlar burada herkes 50 bin ödeyeceksiniz diyor belediyelere büyük tepki var

5. Barış güvercini eczacı bey çıksın da bi zahmet bu vergi konusunda bizi aydınlatsın sorumlusu kim ? Şimşek mi ? Yoksa belediyelerde 100 bin maaş alan torpilliler için mi bu vergiler ? Merakla bekliyoruz

6. Gümüşhane’nin
    %93 ‘ü maden şirketlerine ruhsatlandırılmış.

https://x.com/orhanaydin6/status/1950567239104561164
    %93!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,085
     Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Ataşehir Belediyesi kurulduğu günden beri chp de.
    Son döneme kadar B. ilgezdi idi başkan.İlk başkanlık döneminde, Eşi diş hekimi G. ilgezdi kuaförde sıra beklemek istemeyip kocasına şikayet etti, kocası kuaförü 1 hf. kapattı(kitabına uydurarak).Hanımefendi daha sonra KK tarafından önce milletvekili, takiben Gn. Bşk. Yrd. yapılarak ödüllendirildi.
    Ataşehir de 3600 lslak imzalı dilekçe ile KK na başkanı, bu olay, basına yansıyan A. ağaoğlu na daire karşılığı yağtığı kıyak ve en önemlisi emlak bankasının ataşehirliler için yaptığı sosyal tesisleri A. gül yakınına peşkeş çekmesi vb. sebeplerle şikayet ettik.KK tek cümle ile cevap verdi. Yerel yönetimlere karışmıyoruz...
    Son dönemde KK., imamoğlu çatışması nedeniyle B. ilgezdi aday gösterilmedi.
    Yeni başkan iyi niyetli gibi..ama Habitat ödüllü Ataşehir sokakları leş gibi. Çöpler doğru dürüst toplanmıyor, sokaklar pislik ve atık dolu, kırk defa yazdık. Şaka gibi o günlük toplanıyor. Bir dahaki şikayete kadar yine aynı.Hf. da bir online şik. yap, çöp toplansına döndü olay.
    chp bu kafada olduğu sürece 23 yıldır akp niye iktidarda anlamak zor değil.
    Bu ülkede aptal bol olduğu sürece CHP ne yapsın,gidin bu siyasal islamcılara dış işbirlikçilere oymu verin dedi,1946 senesinden beri durum hep ayni,salak,aptal halkı kim kandırdıysa sebep budur,inönü ikinci dünya savaşına ülkeyi sokmadı,bu ahmak halk onu bile anlamadı,ecevit milli gururumuz dediği kıbrısı aldı onu bile tersten gördü halk,memurlar bile ecevite cephe aldı,evrenden sonra gittiler özalı savundular,işçinin alın teri parasını çatır,çatır yediler SSK'yı batırdılar,şimdiki yönetim ne yapıyor,herşeyi bilinçli yapıyor,sorun halkta ve eğitiminde vs-vs,daha fazlasını yazmaya gerek yok...

8. chp önce aleni hatalarını düzeltsin,
    "aptal" diye nitelendirdiğiniz" onun hedef kitlesi, bi zahmet aydınlatsın, dürüst hizmet götürsün, şaibeye/yolsuzluğa karışmasın, yerel yönetimlere karışmayız demesin. Çok nu zor bunları yapması.
    vs.vs.

Sayfa 835/991 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •