Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 835/934 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Bloomberg'in haberine göre, Türkiye Varlık Fonu, stratejik planını revize etti.

Aynı habere göre, Türkiye Varlık Fonu'nun, Çin bankası ICBC'den 5 milyarlık kredi istediği belirtildi. Konuyla alakalı bir kaynak, Türkiye Varlık Fonu Başkanı Himmet Karadağ ve yönetim kurulu üyesi Yiğit Bulut'un, ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Xu Keen ile 4 Ekim'de İstanbul'da 10 yıllık kredi üzerine görüştüğünü söyledi.

Bunun yanı sıra, TVF'nin, kredi için Körfez fonlarıyla ve başka yabancı bankalarla da görüştüğü belirtildi.

Başkan jöleli para arıyor.
    Çok entresan bu haber sabahleyin bloomberg te daha detaylı idi. kesmişler.
    öncelikle acil 5 milyar dolar arıyorlar
    bunun içinde TVF yi ipotek gösterecekler.
    başkan fikrimce bu TVF patlak.

bak piranha sürüsü bu da önceki yazdığım

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    açıklama linki var mı?
    vardı

siteyi hatırlamadım

ama haber düşer birazdan

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benbiraz baktım bulamadım.
    borsaya gelen satışın sebebide olabilir diye düşündüm
    bide bu varlık fonunun borçlanma muhabbeti vardı sabah
    bunla alakalı olabilir mi diye düşündüm
     Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    vardı

siteyi hatırlamadım

ama haber düşer birazdan
    Sanırım hazine saudi telekom'un Kasıma kadar istediği ek süreyi vermemiş. Ödeyeceksen öde ödeyemiyorsan bırak demiş. Yani bugün ya da yarın ödeme yapılmaz ise kamu yönetimi değiştirecek. Böylelikle garanti bankası , iş bankası ve akbank 2013 yılında yenilenen 4.75 milyar dolarlık kredinin ödenmeyen kısmının alacaklısı olarak hazine ile muhatap olacak. Hazine bu el konulan payın satışını gerçekleştirirse bankalara oradan ödeme yapacak. Kamu payının satışı gerçekleştiremez ise durum nedir orası soru işareti.....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sanırım hazine saudi telekom'un Kasıma kadar istediği ek süreyi vermemiş. Ödeyeceksen öde ödeyemiyorsan bırak demiş. Yani bugün ya da yarın ödeme yapılmaz ise kamu yönetimi değiştirecek. Böylelikle garanti bankası , iş bankası ve akbank 2013 yılında yenilenen 4.75 milyar dolarlık kredinin ödenmeyen kısmının alacaklısı olarak hazine ile muhatap olacak. Hazine bu el konulan payın satışını gerçekleştirirse bankalara oradan ödeme yapacak. Kamu payının satışı gerçekleştiremez ise durum nedir orası soru işareti.....
    şahenk ilgileniyormuş galiba.

son durum nedir bilmiyorum.

%15 i zaten halka açık

alıcı çıkmazsa yine halka arz yaparlar.

borç bu şekilde kapatılır.

Oger in lubnan daki arazilarine el koyamiyor muyuz, hataydan guneye dogru inelim iste, ama lazkiye tarafini suriye deki ruslar vermez, antakya ile birlestiremeyiz, neyse deniz yolundan gideriz lubnan a bizde............

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Son düzenleme : servetbey; 21-10-2017 saat: 17:46.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    Türktelekom da hazineye geçmiş.

bir özelleştirme başarısıydı değilmi bu.

yıllarca karını cebe at.

1 cent dahi borcunu ödeme

geri al istemiyom de..
    durun bakalım bu daha başlangıç,hazinenin karlı şirketlerine el koydukları yetmiyor üstüne bunun gibi batıkları yıkıyorlar. Buna hazine falan dayanamaz. sonuç sınırsız para basımı.HİPERENFLASYON

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    durun bakalım bu daha başlangıç,hazinenin karlı şirketlerine el koydukları yetmiyor üstüne bunun gibi batıkları yıkıyorlar. Buna hazine falan dayanamaz. sonuç sınırsız para basımı.HİPERENFLASYON
    Şu an için rakamlara baktığımızda TL emisyon artışından çok vergi artışı ve hazine'nin daha fazla borçlanması olarak süreç işliyor. Hazine haftaya 12.5 milyar TL tahvil ödemesini tekrardan 19 milyar TL borçlanarak gerçekleştirecek. (%150 ile borçlanacak) . Haftaya tahvil faizlerinde bir artış yaşanabilir.

Bu pozisyonda ek TL emisyonu yaratmak yüksek faiz ile tahvil çıkartarak Tl bulmaktan daha maliyetli. O nedenle o yola ancak yüksek faize rağmen borçlanma kapasitesinde bir daralma yaşandığında gidebilirler diye düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,180
    Bence fırtına fena kopacak...hazine napsin buna ? .. aklıma yüzüklerin efendisi 2 kule filmi geldi..rohin kralımiydi neydi şöyle diyordu : hangi güç dayanır bu yıkıma .... Buna benzer bir şeydi işte ... [emoji3][emoji41][emoji16][emoji3]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 835/934 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •