Sayfa 836/1527 İlkİlk ... 3367367868268348358368378388468869361336 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Kozaa; Matriksin altına düşmez dediği 5,67 noktasına ( 9 krş altına düştükten sonra 5,58 i gördü) hisse şimdilik bir tepki oluşturdu....

2.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..

Alıntı Originally Posted by Ayne36 Yazıyı Oku
    NİGHTBİRDSS hocam biraz yanlış anlama olabilir gibi geldi bana ama ne olursa olsun bizim için kıymetlisiniz.

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.
    siz ne anlarsınız... bundan bana cevaphakkı doğar....bende gereken cevabı verdim arkadaşa....syglar...

Anlık 30 hisseleri:

Benim gördüğüm önceki hareketlere göre ana hareketi konuşmaya başlayabilmek için 1-2 ay arası bir olgunlaşma gerekiyor..arada kısa tepkiler hariç..ozamana kadar 6 da 5,50 de 4,97 de gayet mümkün... Sizce??

5.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Aynen üstad..
    Gostergeler diplerde kazdikca kaziyor birtek macd henüz dipte olgunalsmadı önce yataya sonrada kesmeye başlaması lazım..daha ince 20 gün demiştim tepki icin ama macd günlük çok ağır ilerliyor..o kesene kadar 4.97 bile görebiliriz ama eninde sonunda çıkacak.. duzn hocamin da yazdigi gibi rsi ve cci bukadar dip taraması yapması enteresan.. yer yarılsa içine girecek deyuz [emoji1] elbet çıkacak morla bozmaya gerek yok.. daha önce de yazdım.. en güzel bilanço karşılayacak rakkamlardayız.. asla 7 üzerindeyken bilanco gelsin istemezdim..
    Uzman ortak ta doğru yazmış.. yalan habere bile razi hale geldik tagmaçcığım.. patlat aksam bi haber.. mesela gubrf ile anlaştık de biz işleticez onlarada cücüğünden biraz verecez de..ne bileyim yap bi kıyak yaww

6. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    siz ne anlarsınız... bundan bana cevap doğar....bende gereken cevabı verdim arkadaşa....syglar...
    Yanlış anlamışsınız ortak. Konuşmamış olsam da kayganın yazılarını okumuşluğum var öyle biri değil. Alınganlığa gerek yok. Hepimiz yetişkin insanlarız. Doğru anlamakta yarar var. Emeği geçenlerin eline sağlık. Temelci Bir kaç arkadaş geldi. Onlara da ayrıca teşekkür ederim. Sizin teknik yorumlarınız gibi onların da temel yorumlarına da ihtiyaç var. Her zaman yazılsın lütfen.

Pastacılara da teşekkürler. Devamını dilerim

Sent from my iPhone

Sayfa 836/1527 İlkİlk ... 3367367868268348358368378388468869361336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •