Aslında öylede değil. Şöyle düşünelim 60$ ortalama 2100₺ hisse değeri yapar. Buda bu fiyatlardan yani 64.40₺ fiyatlarından yaklaşık 32x yapması demek.
Dolar bazlı olarak eggub ün şu anda değeri 183 milyon $
32x yapması 6 milyar$ piyasa değerine ulaştırır. ( Şu anda kent piyasa değeri 6 milyar dolar )
Nasıl 6 milyar piyasa değerine ulaşır peki. 6 değilde biz 5 milyar piyasa değeri diyelim o bize yeter![]()
Bir degerlemeye bakar. Liman ve arkasında bulunan sit alanından dönen arsanın değerlemesini yapsalar toplamda 3-4 milyar dolar yaparsa. Dediğim fiyatlara gelme ihtimali olur. Şu anda liman ve arka sahada bulunan arazinin değeri ne kadar bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Bu degerlemeler öz kaynağı ve piyasa değerini illaki yükseltecektir. 5 milyar piyasa değeride olmasın 3 milyar piyasa değeri olsun oda şu anda 1000₺ yapar hisse fiyatını. Oda yeter![]()
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar bazlı..tl.bazlı Çokkk hedefler verildi.. siz yenisiniz sanırım ..çoğu usta hergün haber yapan ustalar isyan edip yok oldular..sağlam olanlar ayakta kaldı..inş. 60 üstünde kalsın o yeter şimdilik tabii[emoji23]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji23] Evet çok eski değilim. 3 ay falan oldu diyelim. Ama geriye doğru formu baya okumustum 4 yıllık geçmişi falan. O zamanlardan hala pes etmeyen yatırıma devam eden takdir ettiğim kişiler var. [emoji4] Gerçekten sabırlı insanlarmıs.
Aslında yatırım yapmamın sebebi Byd firmasının fabrika Manisaya kuruyor olması ve Eggub ün de halihazırdaki liman uzatma ve vinç satın alma gibi geleceğe yönelik eylemleri. Demekki birşeyler için start verildi.
Aynı zamanda sit alanının bunca yıl değilde bu dönemde ilgili devlet kurumu tarafindan sit alanı statüsünden çıkarılması. Buda birşeylerin devlet destekli ilerlediğinde işaret. Chery gibi firmaların ve tedarikçi firmaların Manisa yi tercih etmesi vb.
Tüm bunları topladığımız da yakın süreçte bir şeylerin olması kaçınılmaz görünüyor.
Ne kadar bekleriz bilmiyorum ama eskiler kadar fazla bekleyeceğimizi düşünmüyorum.
Şahsi olarak 2 yıl süre ile tutmayı dusunuyorum. Yada hızlı bir şekilde 10x gibi bir artiş olursa 1 yıl icerisinde cüzi bir miktar bırakırım. İns hep birlikte kısa sürede kazaniriz.
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı..inşallah..sabır..
bizde bir şeyler olacağına inanarak sabır ediyoruz...yoksa bu hissenin aylardır uyuz uyuz hareket etmesine dayanmak mümkün değildi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sn.keko hocam özak da devam mi?
hayret 3 gündür artıdayız..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri