Sayfa 836/1200 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. yarin firsat gunudur, pacavra amerikanin pacavrasinida almanin degil satmanin zamanidir. aldigimiz her amerikan dolari ayagimiza siktigimiz bir kursundur.

gozumuzun onunden yuzlerce hisse ucuk yukselisler yaptilar.
    nice tavanlar gurduk nice bire ikiler bire ucler.
    bire 5, bire 10 u bile gorduk bir senede, alin size ornek kront , sasa.
    hicbirini bir kayip yada elden kacan bir firsat gormez vatandas.
    Ama amerikanin pacavrasinin yaptigi yuzde beslik yuzde onluk yukselisler vatandasa sanki cigeri sokulmuscesine etki eder.
    icerde dolar borcu olanin , odemesi olanin disinda amerikan pacavrasina helede amerika bize bu kadar hainlik ettikten elindeki pkk , fettos, ve issshit usaklari eliyle bize bu kadar vurduktan sonra el surenin pesinden bakip ah vah edenin aklina sasarim.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

2. Ben de sizin gibi dusunmek isterdim.mesela amerika vizeyi yasaklamis haberini gorur gormez keske aklima hemen eyvahhh yarin dolar ucusta borsa artik ne olur diye dusunmesem..ama oyle olmuyor iste..ola ki birgun borsamiz bu tur bir habere negatif tepki vermemis gorursek o zaman anlayin ki cok yol katetmisiz.

3. Gümledik

4. çoh tırstım kenarda duran mermileri de sıktım baham ne örcez
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5. Fırsattır bunlar. Hızlı düşmesi güzel oldu bence.. Yavaş yavaş gelseydi mal yedirip kaçacaklar derdim.. Endeks dolar bazında daha da gömülüyor, bence bu da güzel. Ne tezkereler ne darbe teşebbüsleri gördük. Yarın "barışalım-öpüşelim" dediklerinde %10 düşen %20 fırlar. Bu saatten sonra poz kapatmam, temkinli izlerim - paramı üçe-beşe böler, kademeli alırım. YTD. kendimce.

ayılar yazın uyudular,
    kışa yaklaşırken uyandılar.
    bu işte bir terslik var. artık hiçbir şey geçmişteki gibi aynı olmuyor.
    her yer ayı kaynıyor, aman çalı arkasından çıkmayın..

7. niye almiyim dolar 2 haftada 40000 tl verdi
    nerde var bu para

8.  Alıntı Originally Posted by mahony Yazıyı Oku
    niye almiyim dolar 2 haftada 40000 tl verdi
    nerde var bu para
    sende haklısın arkadaşım ama ben full verdim dolar ve altınları. sanırım bist 95 görür. bu bir fırsat olabilir ama devamı gelir her yükseliş bundan böyle malı gömme olarak kullanılacak. selamlar.

Sayfa 836/1200 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •