Sayfa 836/898 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Kim demis sasa para kazandirmaz diye , Ben bugunde yaptim trade sasa da, yaptim yine ciddi bi kar , binlerce lot arttirarak !! her gun para kazandiriyor, isini bilen kazaniyor , baska hissede kazanmayacagim Kari Ben burada sasa hissesinde kazaniyorum hemde sasa duserken , bide dusen hissenin cikisi olacak , yerin dibine girip kaybolacak hali yok gunun birinde yukari vuracak asil simdi yaptigim kar ozaman katlanarak hesabimda gozukecek bu arttirdigim lotlar icin para sayma makinesi lazim ,

190 dususunde de burada yazdim iyi niyetle , trade yapin beklemeyin yada hisseyi seyretmeyin dedim , Ben trade yaptim kazandim o

zamanlar , simdi yine yapiyorum yine kazaniyorum , baska hissede macera Aramak yerine burada her gun para kazanmak varken

neden riske girip macera ariyayim , zaten burada kolay bi sekilde para kazanmak varken ?

gelelim diger kisma ; gecen Sefer 5,11 den tepki alimi geldi ve yukari atmisti simdi tekrar asagi indi ama 5 liradan buyuk bi destek var

tahminim bu buyuk destek calisir ve buradan tekrar yukari vurur pazartesi gunu , eger bu gece Iran Israeli vurmazsa , abd de New

York times ve parlementerler Iranin bu gece israili vuracagi beklentisi var , vurursa pazarteside endeks dususuyle sasa da 5 lira

destegini kirar 5 lira altina gelir diye dusunuyorum , arkasinda 4.94 ve 4.82 destekleri var bilginize , yok Iran tarafindan bisey olmazsa

muhtemelen pazartesi hem endekste hem sasada tepki alimlari gerceklesecektir diye dusunuyorum sonucunda hisse yukari atar ,

hissenin yukari cikislarinda testere misali grafik calistiginda gun icinde bi kac defa Al sat yapma sansi verebiliyor , duserken 1 kere

sat-al yapabiliyorsun ama cikarken dipten alip tepeden satip dipten alip tepeden satip defalarca Al sat yapabiliyosun , gun icinde

rahat 2-3 defa Al sat yapip parayi katlayabiliyosun ayni tahtaci gibi !!

Ben kimseye burada baska hisse tavsiyesi vermedim hic bi zaman vermemde , ama benim yaptigim Kari baskalarida yapabilsin diye ve

dususlerden zarar gormesinler diye yada hem psikolojik hemde financial acidan yipranmasinlar diye her zaman dedim arkadaslar trade

yapin bu dususleri degerlendirin dedim , cunku madem bu hissede para kazanmak amciyla bu hisseye guvendim ve hisse aldim

demekki ileri zamanda bu hisse gunun birinde o hedefledigin yerlere gelecek , o hedeflere gelene Kadar beklemektense trade yaparak

lot arttirarak bu gecen zamanida degerlendiririm , gunu geldiginde arttirdigim lotlar o hisse hedefine ulastiginda sizleri fazlasiyla ama

cok fazlasiyla para kazandiracaktir , Ben sirkete inandim hissesini aldim , ve o hedeflere Kadar parami bu sirketin hissesinde tutacagim

, bu sirket tc de Petro kimya yada sanayi sektorunde su anda 5.sirada , projeler tamamlaninca 1. sirada olacak !! 22.siradan nasil 5.

siraya yukseldiyse projeler tamamlaninca 5.siradan da 1. siraya yukselecek , benim mantigim diyorki tc nin en buyuk sanayi ve Petro

kimya sektorunde 1. sirada olan sirketin hissesi hic ama hic bi zaman yerlerde surunmez gunu gelince ederini bulur , en buyuk sirketin

hissesini o gun alamazsin cunku ederinde olacak ama bugun alabilme sansim var , tarla hesabi Al at oraya gunu gelince fazlasiyla verir

sana , hisse yataya baglamissa yada dusuyosa bende o gune Kadar tarde yapip lot arttirarak hayatima devam ediyorum ,

arkadaslar edindigim son bilgilere gore pta fabrikasi tamamlanmis , dogru yada yanlis bilemem ama sasa da calisan kisinin verdigi

bigiye gore birisi yazmisti bende okudum onun yazdigini , sadece boya isleri kalmis ve su anda o isleri yapiliyor , 9000 iscisini

calistiran 29 taseron sirket islerini bitirip gitmisler , sadece artik son rutuslar yapiliyormus , gecenlerde yazmistim fabrikanin uzerine

bayraklar asilmis diye , bosuna asilmamis demekki o bayraklar , demistim islem tamam artik icerideki islemler devam ediyordur

demistim , aynen oyle ,

fabrika kuruldugunda Hemen isleme baslamazlar , kurulan fabrikada kurulan her tesis her makina ve aletin dogru sekilde calisip

calismadigi kontrol edilebilmesi icin test calismalari yapilir , ki ilk faz basladiginda ters bir durumlar karsilasilmasin , su anda satis

teklifleri aliyorlardir , teklifler alinir ve anlasmalar yapilir , gunu geldimi o Kadar Mali teslim edebilme sozu verir sirket , personel alimi

yapar Buda bi maliyettir , gunu gelince bi makinesi randimanli calismazsa hem satis sozu tutulamaz ve cezai sorumluluk getirir hemde

hedeflenen kar marjini yakaliyamazsin Buda basarisizlik demektir , bu yuzden tesis edilen her makinesi tek tek test edilecektir varsa bi

yanlislik duzeltmeye gidilecektir hata arastirmalari yapilir , bu tur isler yapilir yani bu saatten sonra , yani 2-3 ay gibi bi surede artik

son rutuslar yapilip test asamasida tamamlandiginda fabrika acilisi gerceklestirilir ,

sadece pta degil bu sene sonuna Kadar pta arti 2 fabrika daha acilisi gerceklestirilecek yani 3 fabrika isbasi yapacak , ee tabiki bu

acilan 3 fabrika zarar yazmaz kar yazarak devam eder hayatina , Adam fabrikaya zarar etsin diye acmiyor kar etsin diye aciyor , bu

sene sonuna Kadar bu fabrikalarin acilisi kismetse hayirlisi ile gerceklestirilirse 2025 yili ilk bilancoda bu fabrikalarin etkisini gorecegiz

kismetse , dedigim gibi pta bir Petro kimya tesisisidir !!! yani hammadde uretecek sasanin diger fabrikalarinin ihtiyaci olan

hammaddeyi uretecek , bu hammadde tum tesislerin karlilik oranini arttiracak , bunu sirkette biliyor , yani bilancolar iyi gelirse

borsada kanundur hisseye alim artar , artarsada fiyat yukselir , hissenin de baskilanmasi icin artik bi sebeb kalmamissa da hisse gider

, pta acilmadan tahtaci bunu bildiginden tahminim elinden geldiginde baskilamaya devam edip hisseyi toplayabildigi Kadar toplamaya

calisiyor ama bunlar son cirpinislaridir diye dusunuyorum , cunku 2025 den itibaren istesede istemesede bu hisse gider tahtacida buna

Engel olamaz artik tahtacininda bi gucu var gucunu asan alimlar geldiginde ister istemez hisse kademe kademe yukari vuracak

demek istemem bu sene sonuna Kadar olan sure hissenin son baskilanmasi suresidir , tahtaci pta Dan once hisseyi toplayabildigi

Kadar toplamaya calisiyor ....bilginize ...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Adige65 Yazıyı Oku
    Sn.D83 bir hisse hakkında öven de olur,yeren de olur.Biz bunlardan etkilenmeden kendi kararımızla hareket etmeliyiz konusunda ki görüşüne katıldığımı vurgulamak için alkışladım.
    Birde şu tartışmayı lütfen bitirin .Herkes fikrini güzel bir jargon ile ifade ederse buradaki herkes faydalanır ve mutlu olur.
    Aksi takdirde foruma hiçbir katkısı olmuyor.

Syg.

sayin adige; Ben bu adamin ne amacla gelip burada karalama yaptigini bildigim icin muhatap oldum kendisi ile , gerekeni Ben zaten yaptim , devlete hakaretin sucu nedir diye Google yazin bilgi alabilirsiniz , hapis cezasi var para odeyerek kurtulamazsin bu cezadan , Dua etsin manupile etmekten suc duyurusunda bulunmadim cunku shortcuyum dedigi an kendisini mahkum etti o aciklamayla ama hapis cezasi yeter ona , Ben ona gerekeni yaptim , yaptigimida kendisine buradan bidirdim , artik o kisiye muhatap olmama gerek kalmadigi icin istedigini yazsin sikinti yok bu saatten sonra

bu forumun okuyan yuzlerce insan var , is bilende var bilmeyende var ustasida var acemiside var , acemi olupta bu gibi kisilerin yazdiklarindan etkilenip kimse zarara ugramasin diye bu kisi ile muhatap olmustum ...

3.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    sayin adige; Ben bu adamin ne amacla gelip burada karalama yaptigini bildigim icin muhatap oldum kendisi ile , gerekeni Ben zaten yaptim , devlete hakaretin sucu nedir diye Google yazin bilgi alabilirsiniz , hapis cezasi var para odeyerek kurtulamazsin bu cezadan , Dua etsin manupile etmekten suc duyurusunda bulunmadim cunku shortcuyum dedigi an kendisini mahkum etti o aciklamayla ama hapis cezasi yeter ona , Ben ona gerekeni yaptim , yaptigimida kendisine buradan bidirdim , artik o kisiye muhatap olmama gerek kalmadigi icin istedigini yazsin sikinti yok bu saatten sonra

bu forumun okuyan yuzlerce insan var , is bilende var bilmeyende var ustasida var acemiside var , acemi olupta bu gibi kisilerin yazdiklarindan etkilenip kimse zarara ugramasin diye bu kisi ile muhatap olmustum ...
    devlete hakaret mis seni iftiracı akoglan seni
    Kudurcaksin daha çok sasa yi 0 akar gomcekler
    Eziyorlar kemiklerini kırıyorlar sasa da tonla zararın var itiraf et
    0 a kdr short seni batirana kadar
    180 de de çökecek kaçın dediğimde aynı senin gibi akoglanlar vardı batıp yokoldular
    Sıra sende

4. polyannayı dağa kaldırıp dikmişler ohhh ne güzel dağ havası aldık demiş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Hep kazan gibi saldırgan ve uzun yazı yazan bu sasa da iki yıldır çok insan gördü. Bunlar şirketle ortak pazarlamacı tayfa. Emiroğlu tayfası.

Sasa yatırımcıya kıyak yaptı. 40 lira çok büyük paraydı. 5 liraya herkes alsın istedi. Alacaklar. Uyuşturulmuş kitleyi 2 tam yıldır ikna edemedik. 2 tam yıl daha ikna olmayacaklar.

6. Sasa için uzun uzun yazarak bir birinize zarar vermeyin. Sasa için kısa yazın, mesala özet bir ifade isteyenler için, “tokatçı sahibi olan şirket” adam geleni geçeni tokatladı.

7. 2 senedir Sasa karşıtlığım var, ben bile bu bedelsizden sonra 8 liraya kadar tepki verir, orada kurumsal martavalı adı altında 5-6 milyar senet satar dedim ama bizi bile yanılttı. Direk aşağı verdi. Sasa sahipleri bu işin sonunda yokuş gibi nasıl çıktın öyle inecek. En sonunda pipetle beslenme var. Tepkiler de bu şirketten fırsat bilerek uzaklaşın. İllaki tepki olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sasa için uzun uzun yazarak bir birinize zarar vermeyin. Sasa için kısa yazın, mesala özet bir ifade isteyenler için, “tokatçı sahibi olan şirket†adam geleni geçeni tokatladı.
    uzun yazacak bişey yok...

uzun yazmak tırışkadan nağmeler...

6 lirayı geçerse bu çocugun okuma ihtimali var...

yoksa verin sanayiye çalışsın modunda...

çünkü aşağısı destek köstek hikaye...

paralı askerler asla kemiklerini aldıkları kişiye yazı yazmaz erdemogluna veya sasaya küfretmez...

gelen geçen burda yazan ky ye takar...çünkü düşmesinden ky sorumludur sasa şirketi değil...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 836/898 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •