Sayfa 836/878 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon
Arama sonucu : 7017 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Kürşad BUCAK ����
    @kursadbucak
    YSK'nın bugün CHP'nin itirazına vereceği karar önemli olacak. YSK mahkeme yetki aşımına gitti diye karar verirse borsa bunu ciddi anlamda pozitif fiyatlar. Yoksa AKP'nin temsilcisinin dediği gibi geçmişteki tüm seçimler ve referandumlar tehlikeye girer. Pire için yorgan yakmaya benziyor. YSK'nın kurulan düzeneğin altına dinamit koyup koymayacağını göreceğiz bugün.
    Ülkenin dört bir yanından seçim ve referandum itirazlarına mahkemeler tarafından karar verilebileceği bir düzeneğin yaratılmasına izin vereceklerini sanmıyorum.
    dünden beri benim gibi graf ve takasla piyasayı takip edenlerde olumlu haber çıkarmı diye düşünüyoruz temel hikaye anlamında dün gelen misafirimle bu konu tartışılırken hangi mahkeme hangi hakim kabul edicek bu şikayetleri diye konuştuk
    normal şartlarda Anayasa mahkemesi bile ysk tanır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Borsaya çakacaklar gibi duruyorlar Sarıkız kuyruğunu dikti yine

Aman haa etkilenmeyelim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Tanju ÖZCAN
    @tanjuozcanchp
    ·
    2s
    BU BİR İHBARDIRâ—ï¸â—ï¸â—ï¸

Şimdi size Türkiye'nin kaderini yakından etkileyen açık bir hukuksuz oylamanın nasıl yapıldığını hatırlatayım. Yıl 2017, Ocak ayı boyunca TBMM'de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne Geçiş" ile ilgili Anayasa oylamaları yapıldı. Sonuçta 339 kabul oyuyla referandum kararı verildi. Ancak buradaki hukuksuzluk şuydu; Anayasa'nın 175. Maddesi'nde ve TBMM İç Tüzüğü'nün 18 ve devamı maddelerinde net bir şekilde Anayasa oylamalarının "GİZLİ OY" yöntemi ile yapılması gerektiği hüküm altına alınmıştır. Ancak, 2017 yılının Ocak ayında TBMM'de yapılan bu oylamalarda AKP ve MHP Milletvekillerinin bir çoğu oylama kabinine girmeden açık oy kullanmışlardır. Bu hususa ilişkin binlerce görüntü kaydı ve yüzlerce tanık Milletvekili bulunmaktadır.

Bu bir suçtur, bu suçun zaman aşımı da olmazâ—
    @ankaracbs
    Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'nı ihbar ettiğim bu hususta resen soruşturma açmaya davet ediyorum. İlk şahit de dönemin Milletvekili olarak ben olacağım. Tabi o zaman Sayın Kılıçdaroğlu'na yalvardık, "Bu oylamayı usül yönünde Anayasa Mahkemesi'ne götürelim, Milletvekilleri özgür iradesiyle oy kullanamadı" dedik ama dinletemedik. Olayın devamında milyonlarca mühürsüz oy pusulasıyla gerçekleşen referandum ile yeni sisteme geçilmiş oldu. Sayın
    @kilicdarogluk
    'nın da kulakları çınlasın.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yunanistan'dan Türk vatandaşlarına Schengen vizesi kolaylığı!
    Yunanistan’ın Türkiye’deki resmi Schengen vize başvuru merkezi Kosmos Vize Hizmetleri, Türk vatandaşları için Schengen vizesi alımını kolaylaştıracak “kademeli vize uygulaması†sisteminin yürürlüğe girdiğini açıkladı.

El konulan Maydonoz Döner satılıyor: İşte istenen rakam 2.801.000.000 TL
    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı 390 şubeli Maydonoz Döner, 2 milyar 801 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Ne güzel sistem suç at çök sonra ye

Komşuda kaos! 200 yıl boyunca kazandıkları tüm parayı Türkiye'ye ödeyecekler
    Türkiye'ye milyarlarca TL'lik doğalgaz borcunu ödeyemediği için iflas tehlikesi ile karşı karşıya kalan Bulgargaz, Bulgaristan'da büyük bir kaosa neden oldu. Bulgaristan Enerji Bakanı Jeço Stankov, gazetecilere yaptığı açıklamada "Şirket önümüzdeki 200 yıl boyunca elde edeceği kârı fiilen Türk gaz operatörüne devretti" ifadelerini kullandı.

7. Bugunde fonlama ile piyasa yapmaya devam ediyorlar , iki gündür Merkez bankasının başkanını tv lere çıkarıyorlar piyasada oluşan pas geçme hikayesini ortadan kaldırsın diye oda açıklamalar yapıyor kendiside inanmıyorda yetkili ağız konuşsun isteniyor .
    faiz indirimi yapacaklarını düşünüyorum son gelen verilerden sonra , siyasi belirsizlik ve den dolayı bozulan indirim hikayesi mevcut bana göre 150-200 baz gibi benim düşüncem ama bugun karar chp lehine çıkarsa yeniden 300 döner bana göre çünkü kimse talimatsız iş yapmıyor bu düzende
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

garan daş gibi...

Sayfa 836/878 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •