-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 41,5 milyar dolar (önceki 44,9mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 28,4 milyar dolar (önceki 29,6mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 2,0 milyar dolar (önceki 2,0mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 882,7 milyon dolar (önceki 909,5mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 861,6 milyar tl (önceki 857,0mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 349,9 milyar tl (önceki 347,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları, 118,8 milyar tl (önceki 117,6mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*boe, "gelecek 12 ay için enflasyon beklentisi yüzde 2,28'den 2,13'e geriledi"
-
*boe, "gelecek 12 ay için enflasyon beklentisi yüzde 2,13'den 2,28'e yükseldi"
*boe, "gelecek 12 ay için enflasyon beklentisi yüzde 2,28'den 2,13'e geriledi"
*boe, "gelecek 24 ay için enflasyon beklentisi yüzde 2,16'dan 2,03'e geriledi"
-
*boe, "gelecek 3 yıl için enflasyon beklentisi yüzde 2,11'den 2,00'a geriledi"
*boe, 2018 için gsyh büyüme tahminini yüzde 1,8'den yüzde 1,4'e indirdi
*boe, 2019 ve 2020 için gsyh büyüme tahminlerini yüzde 1,8'den yüzde 1,7'ye indirdi
-
*opec kaynakları, "abd'nin iran'a yaptırımları nedeniyle ekstra petrol ihtiyacı çıkar ise opec konuyu değerlendirir"
*opec kaynakları, "ancak bu konuyu konuşmak için çok erken"
*opec kaynakları, "opec ve opec üyesi olmayan üreticiler teknik komite toplantısı 22 mayıs'ta yapılacak"
*opec kaynakları, "iran kaynaklı olası bir arz kaybının telafi edilip edilmeyeceği 22 mayıs'ta tartışılır"
-
*ingiltere'de şubat'ta sanayi üretimi revizesi yıllık %2,1
*ingiltere'de şubat'ta ab dışı ticaret açığı gbp2,4 milyar olarak revize edildi (önceki açık gbp2,2 milyar gbp)
-
*ingiltere'de 3 aylık imalat üretimi %0,2, 3 aylık sanayi üretimi %0,6
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri