Bayram tatili süresince yabancı fonların getirileri nasıl işleniyor? kur farkı hariç her gün mü işleniyor? yoksa borsa açıldığı gün hepsini birden kur farkı da dahil mi işliyorlar?
Satış valörü 3 gün olan fonlarda fiyatlama olarak 2 gün sonranın fiyatıyla 3. gün mü hesaba gwçiyordu?
Birgün sonranın oluşan fiyatı 2 gün sonra da hesaba geçerRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim dönemi aldığım emtiya, blockchain, bist100 dışı şirketler fonlarının tamamından ve rpdnin büyük kısmından, rıkında bir kısmından çıkış yaptım. Kısa sürede güzel getirdiler, tabi kötü bir gidişatta getiriyi de kemirebilecekleri düşüncesindeydim. Perşembe ve cuma günleri duruma göre bakıcam. İyi bir oran olursa kkm mi, kısmen döviz mi, ppz mi bir bakıcam. Bir süre yurtdışına çıkacağım için riski minimize edicem. Baktım bir şeye karar veremedim, gidişata göre tekrar rpd ye parkedebilirim.Hiçbir yazdığım tavsiye değil tabi... Elimde şu an kalanlar biraz tcd, rpd, rık, tte. Tcd ve tteyi satmaya henüz elim gitmedi sebebini bilmesem de
Teşekkür ederim, yarınki fiyatları gözönüne alıcam o zaman
Yer İmleri