Sayfa 837/1011 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bu topiğin yaş ortalaması 50+ sanırım. Borsanın hele ki vobun ömrü max 25 yıl bence. Bi süre sonra mesleki deformasyon başlıyor. Ama buffett demeyin şimdi o başka bir seviye. Sanmıyorum hala ekran başında çizik çeksin. Adam direkt grafiğin kendisini çiziyordur artık
    Başka forumdaşlarımı bilemem ama ben bir hafta önce 50 oldum.
    Bazı mesleklerde tecrübe önemlidir. 40 ında premier ligde futbol oynayan ayakta alkışlanabiliyorsa, 50 de borsa gibi bir meslek için çok olmamalı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bugün poz L çorbalık
    asıl poz için bekleme tarafındayım, sabırla
    TA da u100 5331,31 önce ziyaret edecek ordan 4331.31 e düzeltme yapacak gibi duruyor, çömez, acemi işi grafik analizi gibi düşününün
    Oradan kısa alabilirsem hedefim -1000 puan, süre 60 gün gibi olur, 2-3 ay pozu taşırım gibi,
    birden değil, süzüle süzüle düşüş bekliyorum
    Bozkurt kolla kendini, dediğim yerden açarsam, kapamam
    herkese bol şanşlar, kolay gelsin
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Maacit abi dün 4221 dene ceton kasadan eksilmiş, ne kaa ekmek bi oo kadar köfte

Şimdi ortavadeli analizin için teşekkür ederim, kutuna gidicem deyip kar gördünnü kaçarmısın

Şaka bi yana
    Aslında ortavadeli başarılı analiz yapanlar vobda parayı katlıyor biz Günlükcüler ise fakirlikten kurtulamıyoruz

Benimde uzunvadeli endekis te 30 bin beklentim mevcut ama Ortavadeyi bir türlü göremiyorum, belki 3bine inip ordan şeyttütürler yada inmeden şeyttürürler bilemem yani bilsem köşeyim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bazı mesleklerde tecrübe önemlidir. 40 ında premier ligde futbol oynayan ayakta alkışlanabiliyorsa, 50 de borsa gibi bir meslek için çok olmamalı.
    Nice 50 senelere abi. 30 kusur senedir palayla guresmek de ayrı Bi meziyet olsa gerek.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nice yaşlarınız olsun, sağlıkla.

Bu piyasalarda en önemli şey tecrübe. O yüzden yaş almanın borsa açısından faydası olur, zararı olmaz bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Nice 50 senelere abi. 30 kusur senedir palayla guresmek de ayrı Bi meziyet olsa gerek.
    Hayrlı sabahlar Alper dostum.

Er meydanına çıkmak cesaret
    yenmek ise meziyet
    olur yenilirsen eziyet
    hepsinden önce gerekir nasip ve niyet.

not:İyi bir borsacıyım diyemem ama iyi bir şair olacam bu gidişle.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nice sağlıklı senelere.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hayrlı sabahlar Alper dostum.

Er meydanına çıkmak cesaret
    yenmek ise meziyet
    olur yenilirsen eziyet
    hepsinden önce gerekir nasip ve niyet.

not:İyi bir borsacıyım diyemem ama iyi bir şair olacam bu gidişle.
    Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlarınız olsun.
    Günaydın herkese.

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Nice yaşlarınız olsun, sağlıkla.

Bu piyasalarda en önemli şey tecrübe. O yüzden yaş almanın borsa açısından faydası olur, zararı olmaz bence.
    Hayrlı günler üstadım,

Çok saolasın varolasın.Sizlerede tüm sevdikleriniz ile birlikde mutlu bir şekilde yıllarca yaş almayı nasip eylesin.
    Rabbim bedeninizin sıhhatıni,kesenizin bereketini,zekanızın keskinliğini,kalbinizin huzurunu artırsın sn cash_is_king dostum.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlarınız olsun.
    Günaydın herkese.
    Saolasın varolasın sn zinedrimed.( sn Cash için ettiğim dua sizin içinde tüm forumdaş arkadaşlarım içinde geçerlidir üstadım.).

Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Nice sağlıklı senelere.
    Saolasınız dostum sizlerinde hatırlayanı çok olsun, bahtınız açık olsun.Rabbim hep iyilere denk getirsin sizleri.

Sayfa 837/1011 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •