Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Markette Alman Ekmeği var. Demek satılıyor.

Ambalajda Nohut Pilav üretip Almanya'ya satmak da bir fikir olabilir.

Campell Soup, Heinz vs bir çok konserve fabrikası var, ama genelde ortada insan yok ve makinalar çok hızlı, yeni fabrikalar negatif basınçlı hatta havası alınmış bölmelerde gıda üretiyor. Endüstri 4 veya 5 için güzel uygulamalar.

ABD'de humus yapıp satan fabrika vardı, sahibi İsrailiymiş oraya gelmiş. Koreli bir girişimci lahana turşusu üretip satıyordu. Bizden de yoğurt satan vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    SatanAlırSpor taktik sıtratecisiylen mühim bankaların birini +%2 zıplatsak gerisi berisi takılanı edeni derken kaç olur Viop30 ??..
    Hakim güç (artık adına palamı dersiniz badem force mu, büyük para v.s.) aylardır bankalara girmeyi düşünmedi. Mevcut kağıtlardan para çıkmadan bankalara para girişi başlarsa endeks ilk etapta 1 hafta içinde +10% yapar.

Aşağıda verdiğim banka endeksindeki sıkışma aşağı kırılırsa endeksin ne olacağını da siz söyleyin lütfen.

sosyal medya takipçisi satın

deli para var o işte.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Raki salgam kavun peynir
    Gerisi yalan
    Bazı temel mezeleri unutmayalım

5. KLMSN da Brezilyalı firma. O da ticari soğutucu işinde.
    Şenocak diye biliyordum sahibi değişmiş.

Kur yeterince rekabetçi olur ise üretimi kaydırır, rekabetçi değil ise nerede ucuz oradan üretir.

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hakim güç (artık adına palamı dersiniz badem force mu, büyük para v.s.) aylardır bankalara girmeyi düşünmedi. Mevcut kağıtlardan para çıkmadan bankalara para girişi başlarsa endeks ilk etapta 1 hafta içinde +10% yapar.

Aşağıda verdiğim banka endeksindeki sıkışma aşağı kırılırsa endeksin ne olacağını da siz söyleyin lütfen.

O zaman banka alalım )

Sonra da satarık..

Olmadı biraz daha alırık yine..

7. 20 50 100 200 vs ortak noktaya gelince sakat işler olabiliyormuş.

Yükselemeyen borsa düşer prensibi devreye girebilir dendi BBHT de.

8. It yine düşüyor
    Bunun adi degissin
    It100 les100 boyle olmaz

Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •