Sayfa 838/985 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Evimize gelen temizlikçi bayan daima asgari ücretin % ~ 50-60 fazlasını ister, örneğin asgari ücret 22 bin yevmiye 1.200 gayme gibi.

Bu gelişinde ise 1.500 gayme talep etti helali hoş olsun, bu hesaba göre asgari ücretin 33 -> bin gayme olması lazım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,145
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Evimize gelen temizlikçi bayan daima asgari ücretin % ~ 50-60 fazlasını ister, örneğin asgari ücret 22 bin yevmiye 1.200 gayme gibi.

Bu gelişinde ise 1.500 gayme talep etti helali hoş olsun, bu hesaba göre asgari ücretin 33 -> bin gayme olması lazım.
    bizde 3,000 burada asgari ücret yüksek
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3. Babalarıyla da kendileriyle de konuştum. İki asker var hastanede. Askerlerden ve ailelerden aldığım bilgi şu: İki veya üç asker birlikten firar ediyor. İkisi yakalanmış sonrasında. Bir astsubay başçavuş ceza olarak birinci tabur birinci bölüğü dört saat güneş altında tutuyor. Dört saat güneşte bekletilmiş çocuklar. Su içmeleri engelleniyor, kısıtlanıyor. Sonra bayılmalar başlamış. Oturtmuşlar bir yere. İş kontrolden çıkınca ambulans çağrılıyor. Zehirlenme yok.

https://haber.mynet.com/su-icmeleri-...r-110107225794

Bölüğe ceza veriyor, güneş altında 4 saat tutuyor, su yasak. Sonuç 7 askerimiz hastanelik oluyor, ikisi ölüyor.

Buna benzer ceza veren bir teğmen vardı, askerden, pimi çekilmiş el bombasını uzun süre tutmasını istemişti, 4 askerimiz havaya uçtu.

Aileler, bu gençleri vatani görevini yapması için gönderiyor, bu cezaları verenler, görevi suistimal edenler, ölen evlatları ile birlikte ölen ailelerin de hayatını söndürüyor.

Ne yapacaksın, cehalet diz boyu, her kurum dökülüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

2 yıl önce hesaplamıştım, bize gelen kadın da asgari ücretin 2 katına geliyordu. Yani bugünkü şartlarda 1.500 TL olması lazımdı günlüğü. Geçen ay 3.000 TL verdik. Ona da 3-5 defa arıyoruz, doluyum diyor, rica ediyoruz öyle geliyor.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    2 yıl önce hesaplamıştım, bize gelen kadın da asgari ücretin 2 katına geliyordu. Yani bugünkü şartlarda 1.500 TL olması lazımdı günlüğü. Geçen ay 3.000 TL verdik. Ona da 3-5 defa arıyoruz, doluyum diyor, rica ediyoruz öyle geliyor.
    Engelli halimle yöneticilik yapıyorum. Sitenin masrafları var. Ama zamanım olduğu için yapılacak işlere çok zaman ayırıp iyicene araştırmalar yapıp öyle iş veriyorum. Arada devasa farklar var. Kimisi üç bine eyvallah derken kimisi 15 bine yaparım diyor. Çatının üstüne su izolasyonu için mebran yapalım dediler. Taşeron çatıcı çift kat mebran için 120 bin işçilik 60 bin malzeme için istedi. Ben onun çalıştığı ustanın telefonunu aldım o 60 bine yaparım 60 da malzeme dedi. Adam elini dokunmadan iki günde bu parayı alıyor. Bizim çatı düz kiremit yok. Ben araştırmalar sonucunda kalekim 3131 diye bir malzeme buldum hem kolay hem ısıyı çekmiyor hem de tamiratı çok kolay. Ben onu 35 bine rahat yaptırırım malzeme işçilik dahil. Şuana kadar 250 bin TL lik daha az masrafla işleri hallettim. Bu ay masrafların bitirip yöneticiliği devredecem inşallah.

6. Diplomalar her türden;
    E devlet işleme garantisi veren çeteler var memlekette.?
    Son 10-15 yılın ;
    Akademik ünvanları ( özel üni.)
    Dil seviye belgeleri
    Tezler vs.vs.
    Bir tarama yapın ayyuka çıkmış durumunda

-----------

Günün sorusu

Diplomayı edevlete işlemek ne demek? Edevlette öyle bir yermi var?

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

bence haftada iki al bizde 3.000 tl
    bir halt olacağı yok.

Pompayı yine ittiriyorlarmış.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...iyor-18904720/

Sayfa 838/985 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz