Sayfa 839/1023 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Çok mantıklı ,neden yapılmıyor bu
    siz faiz lobisindensiniz galiba. öyle sezdim...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynen oyle ama stili bilmeyen yapmasın kırar bi yerlerini
    iyi bir yönteme benziyor
    ama stil önemli
    rastgele

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bankalar şu anda dolara %25 faiz veriyorlar yurt dışı borçlanmada. içeride %10 brüt verseler bütün millet dolarlarını götürüp mevduat yapar...
     Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Çok mantıklı ,neden yapılmıyor bu
    Çünkü içerideki dövizin içerideki likiditeye hiçbir faydası yok. Sağ cepten alıp sola koymak gibi. O nedenle dış kaynak öne çıkıyor. Dış borç verenler de bunu bildikleri için faizi istedikleri seviyeye çekebiliyorlar. Burada kabahatli kim? Tabii ki kısmen merkez bankası. Zira TL faizlerini yurt içinde baskılayarak içeriye TL'ye çevrilebiliecek döviz girişini kısıtlıyor. Yapacak bir şey yok. Buradan kaşıkla tasarruf ettiğini diğer taraftan kepçeyle fazlasıyla vermiş oluyor.
    Allah akıl fikir versin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Türk Lirası Avrupa piyasalarını da sarstı

https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrk-lira...%B1/a-45033196
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    TMSF merkeze el koymuş olmasın?
    en mantıklı merkez yorumu bu..

Bloomberght dün akşam emekli asker çıkardıktan sonra zaten moku çıkmıştı şimdi BARIŞ lagaluga ile devam ediyor, damadın açıkladığı eylem planının ne kadar önemli olduğuna filan dem vuruyorlar karşısındaki adamla, dövizle iligili tek laf yok sıkıldım kapadım. Bu kafa ile yani devekuşu sendromu ile devam deniyor korkarım Pazartesi 7 li fiyatlarda bir Dolar kurunu kucağımız da bulacağız.

7. Pazartesi bambaşka birgün olavilğr mi ? Bu kur artışının bankaların sermaye oranına etkisi, bu nedenle ve korku ile kredi veremeyenler, geri çağıranlar vs. olabilir mi ki böyle şeyler. O zaman gerçek kriz başlar işte.

8. Moral bozukluğundan ekrana bile bakamadım. Dolar 6.80 ni görmüş galiba bende en yüksek öyle görünüyor. Yani gün içi %24 pirim mi yaptı bir ara? Vayy be tarihi günler yaşıyoruz yaşayacağız.

Sayfa 839/1023 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •