Fiyatta istediği gibi oynasınlar batmayacak ise ebedi olarak burada durmayacak...
Bugün olmazsa elbette birgün bu tren kalkacak...
Allah nasip ederse o trende bende olacağım...
Ya da batan gemide...
Ben ısrarla soyledigimin arkasındayım bir hareket olacak...
Bunun dibini 30 olarak kabul ediyorum bir süreç olacak o süreç içerisinde maksimum fiyatı 1 lira üstüne kadar getirecekler ama bir ay ama bir yıl birsekilde gelecek Allahın izniyle...
5700 lotla 34 te uzlaşıyor,52103 lot satışta bekliyor
Geleceği bilseydik 18 ay önce 1.29 dan Akpaz alır miydim???
Sen alır miydin???
Temelini bilmeden hisseye giriş yaptım hatam o oldu teknik olarak 1.29 dan dönüp 1.70 hareketi yapması gerekiyordu yapmadığı gibi temel tekniği bozdu 40 kuruşa kadar satış fırsatı vermeden düştü...
87 kuruşa hareket ettiğinde bankalar ile o zamana göre mükemmel bir anlaşma yaptı bunun üzerine geldiği yere döner dedim dönmedi sonra silkelen yapıyorlar diye 50 55 kuruşa gelene kadar satmak istemedim sonrası malum hep geriye gitti ...
Bu şartlar altında o esnada ky olarak burada hepimiz ( yüksek maliyetli olanlar) aynı şeyleri düşünmedik mi???
Kol kesecek durumda değildi zarar ben ne yaptım diğer hisselerden buna geçiş yaparak maliyet düşürdüm...çoğumuz aynı senaryonun kahramanı olmadık mı???
Diyorsun ki hayaline hayranım ama burası Türkiye ve her an herşey olabilir...
3 ay ıssız bir yere gitsen döndüğünde Akpaz tahtası kapanmış olsa şaşırır mısın???
Ya da döndüğünde Akpaz 2 lira olsa şaşırır mısın???
Bu yüzden herşeye hazırım ve çıkacak hiçbir sonuç benim için sürpriz olmayacak...
Şu an satmak veya aylarca beklemek herkesin kendi tercihi ve saygım sonsuz...
Birileri satacak birileri alacak yıldırma çabaları boşa elindeki maldan olacak bizim spek ...hadi bakalım genel kurul kararı alındığında görlim sat spegim sat
Bekliyoruzzzzzzzzzzz
ilk seans için satışı girdim..
alan hayrını görsün...
Yer İmleri