Sayfa 84/446 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 665 - 672 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Daha once de dediğim gibi patronun aldigi yerden alan zarar etmez . Bn de 1.70 lerde bekliyorum gel bakalim ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu günde yeni kurbanlar çekti bataklığa vahşi timsah...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Yarin ne demek istedigim cok net anlasilacak !!!

4. Benim de [emoji3][emoji3][emoji3]

5. Ustadim su kagidi bi 3 yapamadin ya o kadar gaza ragmen geri geri gidiyor bu cusan belli ki ileri vitesi yok. cusanin onunuzdeki gunlerdeki seyriyle ilgili öngörüm iki yukari bes aragi git gellerle yedire yedire acele etmeden ve urkutmeden 70 e kadar gelir . Bu bilancoya kadar devam eder . Ondan sonrasi bilancoya gorr sekillenir. Bu cusan bikac gun 81 den kapatabilir bilin ki oralardan mal veriyodur . Ustat mi ben mi hakliyim hadi bakalim[emoji3] ytd

6. Is anlasmasiymis vay ihaleymis cusana bunlar etki etmiyor bugun de gorduk etkisi yarimm saat surmedi .adamlar önceden satin almis zaten bizim haberimiz yok . Bugun de beklenti gerceklesti olay bitti . Is anlasmasi yapti cikacak dusuncesinden cikin . Bugunden sonra banttan yayin var . Ytd

7. Bi daha ki 2 yi gordugunde gorusmek uzere . Artik ay mi olur yil mi olur bilemiyorum . Unutmayin cusandir sakasi yoktur ve surpriz yapmaz. Ytd

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Yarin ne demek istedigim cok net anlasilacak !!!
    Yeni bir habermi gelecek? Aman ha göndermesin... Bu defa 1.50 ye çeker !!!
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 84/446 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •