Sayfa 84/153 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hastaya misafirliğin kısası makbul dediler, bi bakıp çıktık işte.
    Osman kol-bacak alçıda yatıyor zaten. Ne muhabbeti var ne bişey...
    başka hastalara bile misafir olduk desene babo...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Biz de Kekoya laf soyluyorduk. Siz ondan bile daha kisa sureli trader ciktiniz.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    bugün böyle.. biraz da sodanın küçük kız kardeşine sarktım.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben Keko' ya trade ettiği için asla laf etmedim ki.
    Trade edemediği ve bu kafayla edemeyeceği için ettim.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. yapacak bir şey yok..tradede pek başarılı değilimdir...zaman zaman da hisselerde çuvallıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Keko kardeş Tavhl na gel.Burada salak bir tahtacı var habire para kazandırıyor...Maden gibi hisse....Heehhh...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

7.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Keko kardeş Tavhl na gel.Burada salak bir tahtacı var habire para kazandırıyor...Maden gibi hisse....Heehhh...
    o hisse de kalitelidir..tıpkı tekfen gibi..ama açıkçası onları pek tanımıyorum...o yüzden de daha çok tanıdığım kareli tercih ediyorum..ama beni düşündüğünüz için teşekür ediyorum...düşen kekonun ayağa kalmasını istediğiniz için size teşekür ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o hisse de kalitelidir..tıpkı tekfen gibi..ama açıkçası onları pek tanımıyorum...o yüzden de daha çok tanıdığım kareli tercih ediyorum..ama beni düşündüğünüz için teşekür ediyorum...düşen kekonun ayağa kalmasını istediğiniz için size teşekür ediyorum..

Düşmez kalkmaz bir ALLAH.Herşeyin bir nedeni vardır.Anlayıp ders çıkarmak gerekir.Senin tek eksiğin bence biraz daha sabır.Mesela bak Soda yı buralardanda satıp daha çok kar edebilir ve o zarar ettiğin hisseyede girmemiş olur şimdi ise daha aşağıdan alabilirdin..
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Sayfa 84/153 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •