Sayfa 84/579 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 665 - 672 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Muahahahaha. Hacinin ipini de Doktor cekmis anlasilan. Petkim'dekileri sikayet etmisti... tak haftasina hacina 1.2 milyon lira ceza. Seni gidi corbaci, millete aldirip el altindan mallarini cikiyormus.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Hacinin ipini de Doktor cekmis anlasilan. Petkim'dekileri sikayet etmisti... tak haftasina hacina 1.2 milyon lira ceza. Seni gidi corbaci, millete aldirip el altindan mallarini cikiyormus.
    Anlamadım bunu hacı doktor

Tencere'nin bir Hacisi var. Onu cok sever, cok over. Adam onu yaptin, bunu yapiyorum, yazdiginin yarisi vatan millet sakarya din iman...

Bak Sise'ye girdim, bak Sise'ye oturdum... corbaci traderin teki iste. 10 milyon lira bulmus kendini karun zannetmis.

Doktor (Drexty ortagimiz) gecenlerde Petkim'de islem yapanlari sikayet etmisti. Akabinde de Tencere'nin hacisina da SPK 1.2 milyon liralik ceza vermis sosyal medyada takipcilerine al derken Petkimleri bosalttigi icin.

Tencere ciksin soylesin hacisi ne kadar sogusledi onu. Cekinmesin.

Neyse isimize bakalim, banka birseylere gebe gibi. Hizli hizli islemler hallediliyor.

Tencere Guest
    Harun kahraman e ne olur abi günde 1 trilyon kazanıyor

Bizim gibi sadirvandan pet şişe doldurup eve taşımıyor haciiii

Tencere Guest
    Harun bugün 1.5 trilyon kar etmiş sadece sen ne diyon abi. Adam olmak isteyebilecegim tek insan hayranıyım.. ki ayakkabınız delik nalet olsun ya..

Neyse 666 adios

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Neyse isimize bakalim, banka birseylere gebe gibi. Hizli hizli islemler hallediliyor.
    Sanırım hisse taşıyan herkes aynı hissiyatı taşıyor. Umarım takip edenler, almayı düşünenlerde öyle düşünür kısa zaman içinde 7 lirayı tekrar yakalarız, sonrası Allah kerim...

Sayfa 84/579 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •